Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Populært feriemål

I Cernobbio ferierer du i flotte omgivelser. Byen har alltid vært populært som feriemål, og har i flere århundrer vært det foretrukne valget for velstående familier fra Como og Milano. Dette har bidratt til det store antallet av villaer og parker som er spredt rundt i området. Byen har også levd høyt på produksjon, og faktisk ble en av de første anlagte silkefabrikker bygget her i Cernobbio.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

I dag er byen spesielt kjent for det flotte luksushotellet Villa d'Este , som ble bygget i det 16. århundre til Kardinal Tolomeo Gallio. I hotellet kan du se en stor samling av malerier og skulpturer fra det 16. århundre. Du kan rusle rundt i den store parken som omgir hotellet. I parken finner du grotter, statuer og fontener. En annen berømt villa er Villa Erbe, hvor det i dag blir avholdt kurs og konferanser. Denne villaen ble også ble brukt som kulisse for filmen Oceans Twelve , med blant annet George Clooney og Brad Pitt.

I den eldste delen av byen som ligger langs sjøbredden, finner du et godt utvalg av elegante butikker, restauranter og barer. I denne bilfrie sonen, vil du finne mange solbenker og muligheter for å nyte utsikten over Comosjøen. Her ligger også fergeleiet, hvorfra det går båter til andre byer langs bredden av Comosjøen. Fra byen kan du følge en sti hele veien opp til toppen av Monte Bisbino, som ligger på 1325 m høyde. Herfra har du en fantastisk panoramautsikt over hele sjøen.

I Cernobbio finner du også startpunktet for en lang turløype kalt La Via dei Monti Lariani. Denne løypen har en total lengde på 125 km, og går du hele turen ender du i Sorico.


Les mer om Cernobbio

Sjul teksten
 
 
search map