Feriebolig i Castellaro Lagusello ved Gardasjøen

Corte Uccellanda

Utsikt mot inngangen fra gårdsplassens fontene
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Midt i den yndige og uberørte middelalderlandsbyen Castellaro Lagusello ligger Corte Uccellanda med sine enestående leiligheter, alle individuelt innredet på meget kreative vis.

Gårdsplass med svømmebasseng

Straks dere går gjennom porten fra hovedgaten befinner dere dere i en stor og hyggelig gårdsplass med svømmebasseng, trær, en liten fontene, solsenger, kafé-hjørne med parasoller, frokostrestauranten (inkludert i prisen), velværesenter og resepsjon. Parkering er like i nærheten. Restauranten brukes til større arrangementer et par ganger i året der selve gårdsplassen også tas i bruk og opplyses med fakler. Nærmeste restaurant i byen ligger omtrent 50-100 meter fra stedet.

Les mer om Corte Uccellanda

Historisk inspirasjon

Dere trer inn i en helt annen verden her på Corte Uccellanda, da komplekset har gjennomgått en totalrenovering og blitt innredet med stor fantasi. Rommene har alle fått navn etter historiske personligheter og arkitekten har forsøkt å forestille seg hvordan f.eks. Marco Polo, Odysseus, Vivaldi, Cæsar m.fl. ville ha innredet rommen sine. Møblene har blitt valgt ut med omhu, og de spennende veggmaleriene og detaljene bidrar til det gjennomførte inntrykket.

Noen av rommene er forholdsvis moderne, mens andre er fylte med antikke møbler. Flere av leilighetene ligger i øverste etasje med skråtak og trebjelker, og noen av dem er fordelt på to etasjer. De 14 leilighetene er alle forskjellige i størrelsene, og rommer maks. 6 personer. De fleste ligger i bygningene rundt selve gårdsplassen, mens La Torrettea ligger omtrent 50 meter lengre ned i gaten.

Nyt en deilig frokost

Alle leilighetene har en stue og kjøkken/kjøkkenkrok med to kokeplater og kjøleskap i tillegg til bad med dusj og hårføner. De er også utstyrte med aircondition/varmeanlegg, satelitt-tv og safe. Frokost er inkludert i prisen.

Leilighetene på Corte Uccellanda

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Corte Uccellanda

Les personlige anmeldelser av Corte Uccellanda som ligger ved Gardasj√łen. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Corte Uccellanda. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 4 anmeldelser fra Corte Uccellanda

En virkelig flott ferie

Vi hadde en flott ferie i Castellaro Lagusello. Corte Uccellanda er et nydelig sted med en lukket gård der enkelte leilighetene er spredt i bygninger rundt gården.

Servicen var veldig imøtekommende og hjelpsom helt fra begynnelsen. Blant annet i henhold til innkjøpsmuligheter og mulige utflukter som vi sannsynligvis ikke selv ville lagt merke til. På samme tid er de meget fleksible, og det var for eksempel mulig å spise frokost selv etter den "offisielle" frokosttiden.

Rommene er i god stand, romslige og lyse. Kjøkkenet er nyttig og inneholder de mest grunnleggende kjøkken ting, men vil ikke egne seg til å lage store 3-retters menyer.

Den eneste klagen er at når hotellet er fullt, er antall ansatte litt for lite og det kan for eksempel bli problemer med å få ryddet bord og få fylt på frokostbufféen. Men dette er absolutt en liten ting, da vi hver dag fikk et bord og ble mette.

Vi var også veldig glad for selve området og den roen som eksisterte i både selve landsbyen, men også i øvrige omgivelser. Selv om det er et sted som er stille og rolig, er det utrolig tilgjengelig og kan enkelt nås.

Les mer

Bedømmelse av Corte Uccellanda

Les mer

Bedømmelse av Corte Uccellanda

Les mer

Bedømmelse av Corte Uccellanda

Les mer

Bedømmelse av Corte Uccellanda

Les mer

Bedømmelse av Corte Uccellanda

Les mer
 
search map