Agriturismo i Capriolo i Lombardia

Agriturismo Corte Lantieri

 
Agriturismo Corte Lantieri er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Agriturismo Corte Lantieri er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Capriolo her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

På grensen mellom by og land ligger vingården Corte Lantieri - med landsbyen Capriolo på ene siden og frodige vinmarker på den andre siden. Barn er selvsagt velkomne, men stedet egner seg best til par som er ute etter å nyte den eksklusive stemningen som hersker både inne og utendørs.

Smak på lokalprodusert vin

Corte Lantieri produserer både hvitvin, rødvin og musserende - typisk for Franciacorta. For å få det meste ut av vinoppholdet deres her anbefaler vi på det varmeste en omvisning med vinsmaking (betales direkte på stedet). Produksjonsdelen ligger ved siden av hovedbygningen. En annen måte å smake stedets viner er å nyte et måltid i á la carte-restauranten som er åpen både for stedets overnattende gjester og gjester utenfra. Kjøkkenet serverer både fisk fra Iseosjøen og kjøttretter, og når været tillater det kan dere velge å spise utenfor under åpen himmel. Frokosten serveres som buffet.

Les mer om Agriturismo Corte Lantieri

Dypp dere i bassenget med utsikt over vinmarkene

Omgivelsene er historiske, det er lagt stor vekt på detaljene og uteområdene er velstelte. Rundt bassenget frister solsenger og parasoller, og stedets vakre vinmarker i bakgrunnen er den ideelle utsikten for avslappende dager. Dere finner også en utendørs dusj, og på den flotte fellesterrassen er det lagt opp til å nyte et glass boblende Franciacorta eller en kopp kaffe fra baren under solens varmende stråler.

Andre beleilige fasiliteter

Det er gratis parkering på stedet, og det er lett å komme seg hit da det ligger knappe 3 km fra motorveisavkjørselen Palazzolo på strekningen mellom Milano og Venezia. Stedet ligger fredelig til og er ikke plaget av trafikkstøy - men litt lokalt folkeliv er uungåelig da restauranten er åpen for offentligheten og vertsparet selv bor på stedet.

Finn frem turskoene

Her, midt i vindistriktet Franciacorta, er det også gode turmuligheter mellom skog og vinranker. Det er en flott tursti som starter ved Agriturismo Corte Lantieri og varer i ca. tre kvarter, avhengig av fottøy og dagsform. Deler av turen er panoramisk og går bl.a. til Monte Sant'Onofrio.

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Agriturismo Corte Lantieri

Les personlige anmeldelser av Agriturismo Corte Lantieri som ligger i Lombardia. Bedømmelsene av agriturismoen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Agriturismo Corte Lantieri. I tillegg til vurdering av selve agriturismoen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 42 anmeldelser fra Agriturismo Corte Lantieri

Veldig fine omgivelser og overnattingssted

Dessverre ble denne oppholdet litt satt i skyggen av at vi samme dag som vi sjekket inn fikk innbrudd i bilen da vi besøkte Modena i lunsjen for å kjøpe balsamico. Vi mistet alle våre klær og eiendeler, noe som gjorde at vi ikke fullt ut kunne nyte vårt opphold. Men stedet er veldig fint og rommet var utrolig flott. Mat, drikke og service var veldig bra. Corte Lantieri har veldig fine musserende viner som vi nøt til det fulle.

Les mer

Vakkert sted!

Vi hadde tre herlige dager og netter på Corte Lantieri. Tidlig i sesongen, men været var varmt, bassenget åpent og maten god. Ganske folketomt her i slutten av april, men det gjorde oss ikke noe. Svært gode viner og hyggelig velkomst!

Les mer

Gode bobler...

Flott sted med hjelpsomt, om enn litt unnvikende, personale. God beliggenhet for utflukter. Lantieris Franciacortaviner holder høy klasse og er rimelige, test rosé-boblene!

Les mer

Avslappende ferie

Vakkert beliggende, vakre rolige omgivelser, flott basseng som alltid var deilig kjølende, rent, vennlig og hjelpsomt personale,

Les mer

Bedømmelse av Agriturismo Corte Lantieri

Les mer

Bedømmelse av Agriturismo Corte Lantieri

Les mer
 
search map