Ferieovernattinger i Cadenabbia

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Navnet Cadenabbia sies å stamme fra sammentrekningen av ordene Ca' dei Nauli (Fiskerhusene) da det var her alle fiskerne fra hele innsjøen hadde deres samlingssted.

Perfekt utgangspunkt

Comosjøens ferge legger til kai her hvert 30. minutt og byen er derfor et perfekt utgangspunkt for en ferie ved innsjøen da du raskt kan dra på utflukter til for eksempel Bellaggio og Menaggio.

Praktvillaer

Cadenabbia henger sammen med den mer kjente byen Tremezzo der du finner den største samlingen av praktvillaer som innsjøen har å by på. Du finner også et rikt utvalg av restauranter og pizzeriaer med utsikt over innsjøen.

Villa Carlotta

Litt utenfor byen finner vi Villa Carlotta som i sin tid ble oppført av en prinsesse til hennes datter Carlotta, og som i dag er innredet som et museum for 1700-talls skulpturer. Og selv om man ikke er glad i barokkunst er villaens storslåtte park på 14 hektar absolutt verdt hele billettprisen i seg selv.

Engelsk kirke

I en lang årrekke var byen et tilfluktssted for spesielt briter, og man valgte derfor å grunnlegge den første engelske kirken på italiensk jord her i byen.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia
 
 
search map