Hotell i Bormio i Lombardia

Rezia Hotel

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Rezia er perfekt både sommer og vinter

Turgåing, klatring, terrengsykling, fjellturer, selv golf. Bormio er det perfekte valget hvis din sommerferie skal være av den aktive typen!

Det er naturligvis også et paradis for deg som er glad i vintersport. Denne lille byen i Valtellina-fjellene har ca. 195 km med løyper i komfortabel avstand fra byen. Noen løyper strekker seg helt opp til 3000 meters høyde, og er betjent av 70 skiheiser. Her finner du noe for alle nivåer; helt fra eksperter til nybegynnere og barn. Og med to opplyste løyper (Bormio og Santa Caterina) kan du stå på ski både natt og dag - hvis du vil.

Deilig, historisk by

Bormio er en av de mest sjarmerende fjellbyene i Italia takket være dens naturlige ressurser og skjønnhet. De fleste kjenner den på grunn av de naturlige, varme kildebadene som er åpne for offentligheten. Den utrolig vakre nasjonalparken Stelvio ligger på grensen til Bormio mot nord-øst. Det lille, historiske sentrumet har små og smale gater der du fortsatt kan se rikdommen byen var berømt for en gang i tiden. Piazza Cavour er et populært og hyggelig sted, spesielt i feriesesongen og i helgene. Ta en spasertur rundt i byen og sett deg her et øyeblikk for å nyte en drink. I byen finner du mange små barer og trattoriaer, og det er også et par utesteder der det festes til langt på natt.

Rezia Hotel har alt du behøver for en avslappet ferie

Du behøver kun å lese anmeldelsene fra tidligere gjester for å forstå hvorfor dette stedet er så populært. Stedet er perfekt hvis du reiser med barn, og ikke bare på grunn av de store familierommene, men også på grunn av lekerommet og den herlige, ekte gjestfriheten.

Hvis du får lyst på noen lette snacks eller en kaffe i løpet av dagen eller kvelden kan du besøke den fantastiske lounge-baren, som er dekorert i en varm og imøtekommende stil. Rezias restaurant er kjent for både sin lekre buffet og sitt omfattende vinkart. Du kan velge den fastsatte 4-retters menyen, eller lokale retter fra á la carte-menyen.

Deilig velvære

Når du får lyst til å skjemme bort både kropp og sinn tilbyr Hotel Rezia gode muligheter for å slappe av i velvære-avdelingen, med massasjer, forskjellige behandlinger, badstue, boblebad, tyrkisk bad, solarium og avslapningsrom. Hvis du fortsatt har mer energi igjen etter dagens eventyr kan du som prikken over i-en ta en runde i treningsrommet.

Moderne og romslige rom i Alpe-stil

Hotellet har kun 58 rom og suiter som alle er meget tiltrekkende. Superior-rommene har små balkonger. I tillegg har alle rommene og suitene alt du kan forvente å finne på et høyfjellshotell, som: minibar, tv med sky-kanaler, telefon, safe, gratis Wi-Fi, room service og et privat bad med gratis toalettartikler, morgenkåper og dusj eller badekar.

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map