Hotell i Bormio i Lombardia

Palace Hotel Wellness & Beauty

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Historiske omgivelser i tradisjonell og elegant fjellby

Den lille byen Bormio er et typisk fjellsamfunn, som ligger på 1225 meters høyde i Sondrio-provinsen. Det tilhører det større skiområdet Alta Vatellina. Området er lett tilgjengelig med gondol fra landsbyen. Bormio er et av de mest sjarmerende skistedene i Italia, takket være områdets historiske berømte varme-kilder og skjønnhet. Det lille historiske sentrum av Bormio har små, trange gater som gjenspeiler byens rike fortid. Bormio-dalen er bred og solrik, og har mange rike folketradisjoner.

Avstander:
* 500 meter fra skiheisen/gondolen
* 300 meter fra sentrum

Nyt livet på Piazza Cavour

Piazza Cavour er et veldig fint sted å nyte en drink, i ferieperioder og i helgene. I byen finner du mange barer, trattoriaer og lignende. På noen av barene er det liv og glede til sent på kvelden.

Palace Hotel ligger bare 500 meter fra skiheisen Bormio 2000 og ca 300 meter fra sentrum av byen.

Les mer om Palace Hotel Wellness & Beauty

Varm og rolig atmosfære

Hotellets atmosfære er varm og fredelig. Du finner selvfølgelig alle typer mennesker og nasjonaliteter her. Om sommeren bor det mange syklister her, ettersom området rundt Bormio tilbyr noen av de mest spektakulære og vakre sykkelrutene i Europa.

Komfort er et nøkkelord

Palace Hotel har ikke kuttet ned på stil og komfort. Når du kommer til hotellet merker du den varme velkomsten fra de ansatte. Etter en dag i fjellet, enten du har kjørt eller syklet, venter velværeavdelingen på deg med foryngende massasjer og behandlinger. Du kan også bruke innendørsbasseng, boblebad og badstue. Kanskje du ønsker å kaste deg ut i et slag tennis på tennisbanen, eller en omgang golf på den nærliggende banen. Du kan også brenne ekstra energi i treningsrommet.

Etter en lang dag med aktiviteter utendørs eller avkobling på velværeavdelingen er det på tide å nyte en drink før middag. Den kan du nyte ved peisen i lobbybaren. I sesongen kan du på dagtid få servert snacks på terrassen. Kokken på restauranten vil veldig gjerne introdusere deg for sine triks med det valtellinesiske kjøkken. Menyen er supplert med internasjonal mat og et omfattende vinkart.

Wi-Fi er gratis og du har tilgang over hele Palace Hotel. Hvis du ankommer med bil koster parkering 10 Euro ekstra per natt.

Sykler kan leies i resepsjonen, og skiutstyret ditt kan oppbevare i skiskap på skirommet.

Varme og komfortable rom

Hotellet har 80 komfortable rom i ulike kategorier. Alle rom har følgende fasiliteter: Wi-Fi-tilkobling, telefon, satellitt-TV med Sky-kanaler, safe, minibar, hårføner og eget bad med badekar eller dusj. Noen av rommene har balkong .

Les om rommene på Palace Hotel Wellness & Beauty

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map