Hotell i Bormio i Lombardia

Hotel Alù

 
Hotel Alù er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Alù er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Bormio her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Bormio er det perfekte sted for din aktive ferie

Med muligheter for aktiviteter som landeveissykling, terrengsykling, fotturer, fjellklatring, golf og et stort skiområde om vinteren, er Bormio et perfekt valg for en aktiv ferie både sommer og vinter.

Denne lille byen i fjellene i Valtellina er et ekte paradis for deg som elsker ski og vinter med sine 150 km med skiløyper. Noen av løypene når en høyde på helt opp til 3000 meter, og området har 70 nye og moderne skiheiser. Alle kan være med her, for nivået er svært variert og du kan finne alt fra vanskelige løyper for erfarne skiløpere, til enkle løyper for nybegynnere og barn. Med to opplyste løyper er det også mulig med kveldskjøring.

Avstander:
* Til sentrum: 300 meter
* Til skiheisen: 100 meter

Bormio er en av de mest sjarmerende byene i Italia takket være naturen rundt området. De fleste kjenner området for dets varme kilder, som det faktisk er offentlig adgang til. Den fantastiske nasjonalparken Stevio grenser opp til Bormios nord-østlige side. Det historiske sentrum av Stevio avspeiler den velstående fortiden byen har hatt med sine små, smale gater.

Piazza Cavour er et populært sted å henge når italienerne har fri i helgene. Du kan spasere rundt eller sette deg ned og nyte en kopp kaffe eller en aperitiff på en av de små barene eller trattoriaene. Noen steder er også åpne om kvelden så det er mulig å forlenge after-skien.

Les mer om Hotel Alù

Den familiære gjestfriheten gjør det personlig

Verten din, familien Pedranzini, gjør alt for at ferien din blir så behagelig som mulig. Det trestjerners hotellet er etter vår mening undervurdert, og vi her i In-Italia kunne lett gitt det 3,5 eller 4 soler. Hotellet har en varm atmosfære og stiller med alle fasilitetene og tjenestene du får bruk for både vinter og sommer. Anmeldelsene på TripAdvisor er utvilsomt enige med oss; her får du mye for pengene.

Om vinteren finner du et oppvarmet oppbevaringsrom for skiutstyret ditt, og om sommeren er det et spesielt område for sykler på hotellet. Wi-Fi er tilgjengelig på hele hotellet, og parkering er mulig utenfor hotellet.

Hyggelige rom/ferieleiligheter

Hotellet har 30 romslige rom. Alle rommene er utstyrt med satellitt-tv, safe, telefon, Wi-Fi, minibar og balkong.

Sjul teksten
 
 
search map