Hotell i Bormio i Lombardia

Baita Clementi Hotel

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Baita Clementi gjør vesen av seg selv i landskapet med sin blå fasade, og lyser opp sommersesongen med sine vakre fargerike blomster som henger på balkongene. Hotellet ligger i nærheten av det historiske sentrum av Bormio, bare 800 meter fra fra skiløypene og byens spa ved de varme kurbad.

Trolig den mest sjarmerende ski destinasjonen i Italia

Den lille byen Bormio ligger 1225 meter opp i Sondrio provinsen og tilhører skiområdet Alta Valtellina. Det er lett tilgang til taubanen fra byen. Bormio er et av de mest sjarmerende skiområdene i Italia på grunn av sin vakre beliggenhet og de varme kurbad. Den fabelaktige Stelvio nasjonalparken grenser mot Bormio på nordøst siden. Det historiske sentrum av byen har sjarmerende trange smug. Piazza Cavour er et naturlig og populært møtested både i ferietiden og i helgene generelt, gjennom hele året. Her finner du mange barer, kafèer og gode spisesteder. Flere av barene er åpne til langt utover kvelden.

Avstander:
* Skiheis 700m
* Skibuss holdeplass 100m
* Sentrum 200m

Les mer om Baita Clementi Hotel

Nyt kaffen din på terrassen som vender mot Baita Clementi

Du vil sannsynligvis få en følelse av å være en veldig heldig person når du ser ut av vinduet om morgenen. Både sommer og vinter er utsikten utover det vakre fjellsidene en fantastisk skue. Foran hotellet er en stor hageterrasse hvor du kan nyte morgenkaffen eller en god drink på ettermiddag.

Hotellet har god service og flotte fasiliteter: Koselig bar, restaurant med tradisjonelle tretak, god gastronomisk og regional mat, og tradisjonell middelhavsmeny. Ønsker du å slappe av før middag er det en liten velværeavdelin, selv om det er lite i forhold til byens naturlige kurbad, er det en badstue, dampbad, boblebad, velværeavdeling med flere ulike behandlinger og massasje (mot betaling).

Brenne av den gode maten og vinen i treningsrommet, som i familien-avdelingen også har et lekerom for barn. Her er også en ski- og skisko-varmere på hotellet, garasje for sykler og motorsykler og gratis Wi- Fi på hele hotellet.

Lyse og komfortable rom

Hotel Baita Clementi har 42 komfortable rom. Alle med satellitt-TV, telefon, minibar, hårføner, safe og gratis Wi- Fi. Noen av rommene har balkong, det avhenger av hvilket rom du velger.

Les om rommene på Baita Clementi Hotel

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map