Hotell i Bergamo

Starhotel Cristallo Palace

 
Starhotel Cristallo Palace er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Starhotel Cristallo Palace er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Bergamo her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Skal du ikke videre fra Bergamo med det neste flyet og har litt tid til overs foreslår vi at du tar en tur rundt i Bergamo - vi er overbeviste om at du kommer til å like byen.

Bergamo består av to deler; Bassa (den lave) og Alta (den høye). Starhotel Cristallo Palace ligger den lavere delen som heter Cittá Bassa. Den historiske bydelen som rommer de fleste interessante severdighetene ligger på toppen av bakken og heter Cittá Alta. Cittá Bassa oppstod mye senere og det er her du finner de trendy restaurantene, luksusbutikkene og de brede avenyene. Atskillige trapper og en liten kabelbane (Funicolare) forbinder de to bydelene. I Cittá Alta kan du oppleve de historiske murene og nyte den fine utsikten over byen. Bergamo Bassa og Alta ligger begge tett på hotellet. Togstasjonen i Bergamo finner du ca. 1,5 km fra Starhotel Cristallo Palace.

God komfort uten noe dilldall

Selv om Starhotel Cristallo Palace ikke ser så imponerende ut fra utsiden hersker det en mye hyggeligere atmosfære inne på selve hotellet.
Starhotel Cristallo Palace tilbyr alle de grunnleggende tjenestene du får bruk for i løpet av et kortere opphold.

Du finner en del gode restauranter i umiddelbar nærhet av hotellet. Men det er ikke nødvendig å gå ut da hotellets egen restaurant La Perosa serverer tradisjonelle lokale og internasjonale retter. Frokostbufféten byr på et utmerket utvalg av forskjellige produkter. Skal du ta et tidlig fly om morgenen kan du gi resepsjonen beskjed, så sørger de for at du kan få en lett frokost med deg på farten.

Les mer om Starhotel Cristallo Palace

Er du på forretningsreise og ønsker å holde møtet ditt i en mer uformell og avslappet atmosfære enn i et av konferanserommene, kan du velge å holde det i Perry's Bar, som serverer alt fra espresso om morgenen til cocktailer om kvelden. Her kan du også få lette snacks hele dagen.
Hotellet tilbyt Wi-Fi over alt. Kommer du ikke i bil går det pendelbuss til og fra flyplassen mot et gebyr.

Komfortable og romslige rom

Starhotel Cristallo Palace byr på 90 rom i tre forskjellige kategorier. Rommene har enten dobbeltsenger eller separate enkeltsenger, og alle er utstyrte med Wi-Fi, satellitt-tv, minibar, safe og eget bad med toalett, dusj og hårføner.

Les om rommene på Starhotel Cristallo Palace

Sjul teksten
 
 
search map