Bergamo, Lombardia Informasjon om flyplassen Bergamo

Informasjon om Bergami Miliano Flyplass
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Det er spesielt lavprisselskaper med Ryanair i spissen, som har gjort Bergamo Flyplass i stand til å ta markedsandeler fra andre flyplasser rundt Milano. Enten du vil reise billig på storbyferie i millionbyen Milano eller nyte den vakre naturen rundt Comosjøen eller Gardasjøen er Bergamo et opplagt valg.

Se flyplassens beliggenhet på kartet

På kartet kan du se flyplassens beliggenhet og avstander til destinasjoner som ligger i nærheten av Bergamo, som Gardasjøen og Milano. Du kan også enkelt finne hoteller eller leiligheter ved hjelp av kartet, akkurat som du også vil finne mange spennende attraksjonene som finnes i denne delen av Italia.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Flyselskaper

Lavprisselskapet Ryanair er det største flyselskapet som betjener Bergamo Flyplass, som offisielt heter Aeroporto Orio al Serio, men en lang rekke mindre selskaper flyr også hit med rute- og charterfly - deriblant Volotea, Wizz Air og Pegasus Airlines.

Flyruter

Det er forbindelser fra Bergamo Flyplass til utallige europeiske destinasjoner, heriblant Oslo Rygge Flyplass. Ryanair flyr i skrivende stund fire ganger i uken fra Oslo Rygge til Bergamo. De flyr også daglig fra Kastrup Flyplass i København, så hvis du ikke bor i Oslo-området kan du alltids mellomlande hos våre danske naboer og fly videre til Bergamo derfra.

>> Du kan se alle flyrutene fra flyplasser i Skandinavia til Italia her

Reiser til Bergamo - bestill en pakkereise

Hos In-Italia Reiser kan du bestille en billig pakkereise til Bergamo eller til en av de mange destinasjoner i området. I flysøkemaskinen kan du sammenligne priser på alle reiser, og du velger selv reiselengde og avreiseflyplass. En pakkereise gir trygghet, du er automatisk dekket av reisegaranti og pakkereiseloven.

>> Søk priser på reiser til Bergamo

Lokal transport

Det er flere pendelbusser til Milano og Bergamo, men ingen togforbindelser. det kjører buss inn til stasjonen i Bergamo, en tur på ca. 10 minutter. Det er taxier på plassen foran utgangen fra ankomsthallen.

Bilutleie

Milano og Bergamo ligger ikke langt fra flyplassen og er lett tilgjengelig med bil på gode veier. På samme måte har du et godt utgangspunkt for å besøke noen av de mange andre sjarmerende byene i Lombardia og ikke minst for å utforske det vakre landskapet. Ønsker du å fortsette reisen din fra flyplassen med bil, kan du velge fra et bredt utvalg av internasjonale og lokale bilutleieselskaper som Hertz, Avis og Sixt. Det er lurt å bestille leiebil hjemmefra slik at du er sikker på at det er en bil som venter på deg på flyplassen ved ankomst.

>> Billig bilutleie på Bergamo Flyplass

Fasilikteter på flyplassen

Bergamo Airport er ikke en stor flyplass, men det er fortsatt et godt utvalg av butikker og restauranter. Trenger du penger finne du både minibanker og vekslingskontor i ankomsthallen. I tillegg har flyplassen et apotekutsalg og et turistkontor hvor du kan få informasjon om det lokale området.

Avreise og ankomst

Her vkan du se samtlige ankomster og avganger på alle flyselskapene som flyr til Bergamo flyplass.

Adresse og kontakt

Orio al Serio International Airport SACBO
Via Aeroporto 13 I-24050
Orio Al Serio, Bergamo, Italia

E-mail: info@sacbo.it
Lufthavnskode BGY

 

 

 

Topfoto: Bergamo Flyplass ligger ved foten av Alpene og brukes om vinteren som flyplass til mange skisportsteder. Her går folk ombord på et fly fra Ryanair av typen Boeing 373. Fotokilde: Bergamopost

Ovennevnte informasjon om flyplassen i Bergamo er hentet fra ulike kilder blant annet flyplassens egen hjemmeside og er skrevet som en guide. Derfor tar vi også forbehold om feil og endringer. Skal du på ferie i Italia og fly til Bergamo, lese våre andre artikler med råd om valg av leiligheter, villaer og hoteller i denne delen av landet. Du er selvfølgelig alltid velkommen til å kontakte oss for personlig service og informasjon om våre ferie innkvartering.

 
search map