Hotell i Bergamo

Hotel San Giorgio

Frokostsalen ligger på takterrassen Utsikten over Bergamos gamle bydel fra Hotel San Giorgios takterrasse
 
Hotel San Giorgio er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel San Giorgio er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Bergamo her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Det lille sjarmerende Hotel San Giorgio ligger sentralt i Bergamo, kun 5 km fra Bergamo flyplass og ca. 500 meter fra stasjonen i distriktet Bergamo Bassa, hvor du finner et livlig sentrum samt taubanen opp til den gamle bydelen Bergamo Alta. De to nærmeste restaurantene er ca 150 meter unna,

I tillegg gangavstand til stasjonen finner man også gratis parkering her. Når du går inn i hallen, blir du møtt av en elegant resepsjon med antikke og innbydende møbler. Store deler av hotellet er modernisert, og det er heis som fører opp til takterrassen hvor man finner frokostsalen (buffé) og en fin utsikt over Bergamos gamle bydel.Les mer om Hotel San Giorgio

Rommene
- De ca. 30 rommene er fordelt på enkelt-, dobbelt-(de fleste), trippel og firesengsrom og ligger i første og andre / tredje etasje. De har alle TV (italiensk kanaler), mini kjøleskap, gratis Wi-Fi internett, vifte og bad med toalett og dusj. To av rommene (ett dobbeltrom og en firesengsrom) er plassert side om side, med en dør i mellom, som er en god løsning for store familier. Bemerk at toget går i nærheten av hotellet. Det er et lokaltog, så det er ikke tog støy om natten. Dessuten har rommene termoruter. Det er bare ét firesengsrom, men familier på fire personer kan få to dobbeltrom ved siden av hverandre til samme pris, hvis firesengsrommet er opptatt

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel San Giorgio

Les personlige anmeldelser av Hotel San Giorgio som ligger i Lombardia. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel San Giorgio. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 5 anmeldelser fra Hotel San Giorgio

Svært rimelig

Ligger sentralt, nært gamlebyen, hyggelig og hjelpsomt personale.

Les mer

Hotel San Giorgio er verdt prisen

Vi var på F1 konkurranse på Monza og bodde to netter på Hotel San Giorgio. Et hotell verdt prisen. Imøtekommende personale samt rene og hyggelige rom.

Les mer

Bedømmelse av Hotel San Giorgio

Les mer

Bra overnatting nær flyplassen

Vi bodde en natt på dette hotellet da vi landet sent på Bergamos flyplass. Hotellet var helt ok og velkomsten ordinær. Frokosten var enkel, men vi ble mette. Hotellrommet var svalt og fint.

Les mer

Øyvind og rejsefæller fra Skotselv i Norge boede på Hotel San Giorgio i Bergamo fra d. 4. til d. 11. september 2010.

For det første har vi vært meget fornøyd med in-italia, booking, betaling og øvrig kontakt har vært svært tilfredsstillende.

Vi har vært meget fornøyd med valget av både by/område og bosted. Og hotellet var helt etter våre forventninger. Se også vedlagte e-post som jeg sendte til dere i uken som har gått. Tips til andre som reiser til Bergamo måtte være at de gjerne bruker 1-3 dager på besøk i Gamle Bergamo, vi var der 3 dager og oppdaget noe nytt hver gang.
Ta gjerne den lokale bussen til Como, båt til Belaggio og ny båt derfra til Lecco. Fra Lecco kan en da ta toget tilbake til Bergamo (45minutter). Turen til Comosjøen var en fantastisk og vakker opplevelse.
Ellers tok vi også lokaltoget til Venezia (turen tog 4 timer inkl. togbytte). Vi dro tidlig om morgenen og fikk den tiden vi trengte i Venezia.
Vi spiste på mange fine restauranter i Bergamo, fikk alltid god mat og god vin og ble alltid godt mottatt. Noen ganger opplevde vi litt språkproblem men alle er like hyggelige og vi klarte alltid å bli forstått eller selv å forstå. En spesiell opplevelse var det også å spise på et spisested som nok ble brukt mye av lokalbefolkningen, her var det både billig og god mat. Alle må forsøke ”Ravioli ala Bergamosca” veldig spesielt og godt.
Vi har totalt sett vært svært fornøyd med alt, vi kommer helt sikkert til å kontakte in-italia dersom vi skal tilbake til Italia ved en senere anledning.

Les mer

Magne og familie fra Bergen i Norge boede på Hotel San Giorgio i Bergamo fra d. 7. til d. 8. juli 2010.

Jeg vil spesielt takke deg, Allan Kristensen for den gode servisen du gav oss, da du skaffet oss overnatting. Alt ordnet du på formiddagen på vår avreisedag. Tusen takk.

I Bergamo møtte vi hyggelie folk. Vi tok rutebussen inn til byen. En dame på bussen geleidet oss til hotellet vårt. En meget hyggelig start på vår ferie. Vertskapet på hotellet var hyggelige og hjelpsomme. Frukosten og kaffien god.
Bergamo er en by som er vel vært et besøk.

Les mer
 
search map