Hotell i Bergamo

Hotel Ristorante Il Gourmet

 
Hotel Ristorante Il Gourmet er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Ristorante Il Gourmet er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Bergamo her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hvem ville ikke like å bo oppe i Bergamos gamle middelalderby Bergamo Alta? Hotellet og restauranten Il Gourmet ligger her i et rolig nabolag kun 5 minutters gange fra Bergamos stemningsfulle og livlige gater og smug med butikker og koselige kafeer.

Fordelen ved å ligge i periferien av den gamle bydelen er, at hotellet har masser av albuerom med fine uteområder med terrasse, hage og gratis parkering - mens handelsliv og restaurantliv bare er et steinkast unna. Innvendig finner man en resepsjon, bar og hotellets restaurant. Det er ingen heis på hotellet.

Les mer om Hotel Ristorante Il Gourmet

Restaurant
- Hotellet har en koselig restaurant med peis og plass til ca. 150 spisende gjester. Her kan du spise enten a la carte eller fastsatte menyer til faste priser. Frokost serveres delvis porsjonsanrettet, og serveres utendørs på terrassen i sommermånedene.

Rom
- Hotellets 10 rom er fordelt på et enkelt og ni dobbeltrom, tre av dem har muligheten til en ekstra seng. Alle rom har aircondition, satellitt-TV, minibar, telefon og bad med toalett og dusj (to med badekar). Rommene har utsikt over enten Bergamo Bassa (den nedre,nyere bydelen av Bergamo), Bergamo Alta (den øvre, eldste bydelen av Bergamo) eller hotellets hage.

Sjul teksten
 
 
search map