Hotell i Bergamo

Holiday Inn Express Bergamo West

 
Holiday Inn Express Bergamo West er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Holiday Inn Express Bergamo West er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Bergamo her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Holiday Inn Express er en svært praktisk hotell hvis man trenger en enkel natt uten for mye besvær. Kanskje man ankommer sent på Bergamo flyplassen Orio al Serio eller kommer kjørende på ruten mellom Venezia og Milano, og trenger et mellomklasse hotell med rene og fine rom. Det er ca. 7 km til sentrum av Bergamo og ca.10 km fra Orio al Serio (flyplassen).


Dette er et moderne hotell, som primært har sine styrker i de mange fasilitetene: resepsjon, gratis internettilgang med dagens aviser, frokostsal med buffé og gratis parkering for de som ankommer med bil - de arrangerer også transfer til Bergamo sentrum og flyplassen. Det finnes en restaurant innenfor gangavstand. Man skal bare være klar over at dette hotellet er et pent og praktisk hotell med mange fasiliteter, og ikke et sjarmerende, familieeid hotell med hygge og intimitet.

Les mer om Holiday Inn Express Bergamo West

Ved siden av hotellet er det en innendørs golfbane og et innendørs svømmebasseng med treningssenter og velværesenter, som hotellet har en god avtale med, og som kan brukes som ekstra betaling. Kjæledyr er velkomne.

Rom:
- Den 98 rommene er fordelt på 3 etasjer og alle er innredet som standard rom (enten med dobbeltseng eller to enkeltsenger) med aircondition,
26 "flatskjerm med satellitt-TV, vannkoker til kaffe / te, telefon, wi-fi og bad med toalett, hårføner og dusj. Flere av rommene har mulighet til en eller to ekstra oppredninger på sovesofa - og det er verdt å bemerke seg at barn under 18 år kan overnatte gratis med to betalende voksne. I tillegg er flere av rommene forbundet med en dør - som er en god løsning til familier

Sjul teksten
 
 
search map