Hotell i Bergamo

Bombyx B&B

Innendørs svømmebasseng Kjøkken til gjestenes disposisjon Felles oppholdsstue Rommet Panoramicas terrasse Rommet Panoramica Rommet Panoramica
 
Bombyx B&B er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Bombyx B&B er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Bergamo her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

I et boligområde i utkanten av den vakre middelalderbyen Bergamo ligger denne uimotståelige Bed and Breakfast, i en restaurert villa fra 1600-tallet. Fra gaten kan man ikke fornemme skjønnheten som gjemmer seg inne bak portene - den flotte hagen som er godt gjemt bort fra omgivelsene og naboene. Her finner du to rom med egen inngang og privat terrasse, i en stil som de fleste vil beskrive som smakfull.

Innen gangavstand fra Bombyx B & B finner du to restauranter, en aviskiosk og bussholdeplasser med forbindelse til både flyplassen og til gamlebyen. Avstanden til flyplassen er ca. 3 km, jernbanestasjon ca. 1 ½ km og Bergamo Alta (gamlebyen) ca. 4 km (mulighet for å leie sykler).

Les mer om Bombyx B&B

I den ene halvdelen av huset bor vertsfamilien - mens den andre delen er forbeholdt gjester. Privat inngang sikrer mest privatliv. De to rommene er i tredje etasje, og har kjøkken (som er fullt utstyrt med en skandinavisk kaffetrakter - her serveres frokost) og en stor oppholdsstue på deling, noe som betyr at hvis du bestiller begge rom (maksimum fem personer), er det en stor to-roms leilighet tilgjengelig med kjøkken og to terrasser. Det er også gratis internettilgang og en lite vaske / tørkerom med mulighet for manuell vask.

Selv om det er bare to rom på stedet, er det mange felles fasiliteter: kjøkken som kan brukes og også et innendørs svømmebasseng i kjelleren (tidsrom for bruk av bassenget avtales med vertskapet, som også bruker den), garderober og toalett i forbindelse med svømmebassenget , biljardrom og andre utendørs aktiviteter som bordtennis og bordfotball. Stedet har en underjordisk garasje for gjester som ankommmer med bil. Kjæledyr er velkomne.

Rommet Romantica:
- Pent innredet dobbeltrom med flatskjerm med satellitt-TV, aircondition, safe og bad med toalett, dobbel vask, dusj og boblebad. Dette rommet har også en privat terrasse, som er veldig rolig.
Rommet Panoramica:
- Pent innredet dobbeltrom med flatskjerm med satellitt-TV, aircondition, safe, ekstra seng, bad med toalett, dobbel vask og dusj. Dette rommet har også en privat terrasse med utsikt over hagen.

Sjul teksten
 
 
search map