Hotell i Bergamo

B&B Hotel Bergamo

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hvis du ikke har det travelt med å komme deg til flyplassen for å ta neste fly, og du har litt tid til overs, anbefaler vi at du tar en spasertur i Bergamo. Det er en veldig fin by, som er delt i to, den nye bydelen Bassa (lav) og den gamle middelalder Alta (høy), som er forbundet med en liten taubane kalt funicolare på italiensk.

B&B Hotel Bergamo ligger i den nedre delen av Bergamo kalt Città Bassa. Leter du etter hippe butikker og trendy restauranter, er det i den nedre delen av byen u dfinner dette. Hvis du foretrekker historie og en ekte middelalderbyen med utsikt over Città Bassa og det omkringliggende landskapet, er det Città Alta du bør besøke. Det historiske sentrum av Città Alta har mange interessante attraksjoner og ligger på toppen av bakkken, ca. 2 km fra hotellet. De to distriktene er forbundet både med trapper, men også med taubaner, Funicolare, og deretter kan du selvsagt kjøre opp i bilen, men det kan være vanskelig å finne en parkeringsplass. Det er lett å bevege seg rundt i Bergamo, hvor de meste er innen rimelig gangavstand. Jernbanestasjonen finner du ca.700m fra B&B Hotel Bergamo.

Les mer om B&B Hotel Bergamo

Komfort til en god pris

B&B Hotel Bergamo byr på behagelig komfort til en god pris, og på In-Italia vil vi beskrive det som funksjonelt. Er du ute etter et enkelt sted å bo for en natt eller to er B&B Hotel Bergamo et ideelt sted. Resepsjonen er åpen på dagtid, og servicen på hotellet er begrenset. Frokosten består av et godt utvalg av forskjellige produkter. Det er ingen bar på hotellet, men det er mulighet for å kjøpe drikke fra en salgsautomat som du kan nyte i en liten stue eller på rommet ditt. Det er lett å finne restauranter i nærheten av hotellet hvor du kan nyte den italienske gastronomi.

B&B Hotel Bergamo tilbyr gratis Wi-Fi over hele hotellet, det er parkering på hotellet, og det er transport til flyplassen - begge mot betaling.

Rom i moderne stil

B&B Hotel Bergamo har totalt 89 rom som er pent og enkelt innredet. Alle rommene har satellitt-TV, aircondition, safe, et lite skrivebord og et bad med toalett, dusj og hårføner.

Les om rommene på B&B Hotel Bergamo

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map