Hotell i Bergamo

B&B Entro le Mura

Fredelig hage midt i Bergamos historiske bydel
 
B&B Entro le Mura er ikke tilgjengelig for øyeblikket
B&B Entro le Mura er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Bergamo her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hvorfor er det alltid så vanskelig å finne et lite, koselig Bed and Breakfast i de gamle bykjernene? Det er faktisk ikke lenger i Bergamo: B&B Entro le Mura ligger, som navnet antyder på italiensk, innenfor bymurene i Bergamo, oppe i den gamle bydelen Bergamo Alta.

Det opplagte valget

B&B Entro le Mura det opplagte valget hvis du ønsker å bli godt kjent med Bergamo. I hagen finner du både en gammel brønn, bordtennis og solsenger. På den gamle middelalderske gårdsplassen ved brønnen blir det servert frokost i sommermånedene, og ellers i peisestuen i andre etasje. I denne stemningsfulle stuen kan dere dessuten fritt benytte både kjøleskap, mikrobølgeovn, brødrister, vannkoker og stedets pc. For de sporty gjestene er det to sykler tilgjengelig gratis (førstemann til mølla).

Les mer om B&B Entro le Mura

Syv hyggelige rom


De syv rommene er plassert i første og i andre etasje av eiendommen. I første etasje er det et dobbeltrom, et trippelrom og en suite til 4 personer, som består av to soverom og en privat oppholdsstue. I andre etasje er der tre dobbeltrom og et tripperom. De er alle litt forskjellig innredet, og har alle tilgang til den fine peisestuen, som er et felles oppholdsrom. Rommene har LCD-TV, parkett, wi-fi og bad med toalett, hårføner og dusj. Det er ingen aircondition på rommene - som angivelig ikke skulle være nødvendig i en bygning med slike tykke murvegger. Ett av rommene har mulighet for en ekstra oppredning. Rommene selges også som enkeltrom til en litt lavere pris.

Til og fra den gamle bydelen


B&B-et ligger ca. 250 meter fra taubanen som forbinder gamlebyen, Bergamo Alta med den nyere delen av byen, Bergamo Bassa. Alternativt tilbyr stedet å hente deg gratis på jernbanestasjonen i Bergamo Bassa. Hvis du ankommer med bil, vil du ved ankomst motta et parkeringskort slik at du kan parkere gratis på offentlig gate i nærområdet.

Sjul teksten
 
 
search map