Hotell i Bellano ved Comosjøen

B&B La Respuchina

Felleskjøkken til de to rommene Dafne - terrasse Dafne - hems og boblebad Dafne - hems og boblebad Manteia - balkong Manteia - hjørnebadekar
 
B&B La Respuchina er ikke tilgjengelig for øyeblikket
B&B La Respuchina er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Bellano her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

B&B La Respuchina har to sjarmerende rom med uteområder og innsøutsikt. Med det lille felleskjøkkenet kan en eller to familier på opptil 7 personer faktisk ha egen leilighet, og få frokosten servert på egen terrasse. Den hyggelige byen Bellano har flere spisesteder og innkjøpsmuligheter, og ligger ca. 2 km unna.

Utforsk lokalområdet

Dette gule huset ligger i et lite tettsted kalt Oro ovenfor Bellano. Landsbyen navn Oro (gull) refererer til dens solrike posisjon, og i kombinasjon med beliggenheten litt oppe i fjellet er det fra B&B-et gode muligheter for å nyte spektakulære solnedganger. Respuchina betyr for øvrig "pinnsvin" på lokal dialekt. Nede ved innsjøen finner dere en behagelig strand kalt Spiagga d'Oro som kan nås til fots - eller på en av de to terrengsyklene stedet stiller til gjestenes disposisjon.

Les mer om B&B La Respuchina

Innta frokosten i hagen eller på egen balkong

Som gjester på stedet får dere tilgang til en herlig hage som deles med vertsfamilien og deres tre barn. Her finner dere en liten lekeplass, og det kan dekkes opp til frokost i hagen på godværsdager - eventuelt på egen balkong/terrasse eller i en liten frokostsal innendørs. Frokosten består av kaffe/te, juice, brød, croissant, syltetøy og yoghurt - dersom dere utover dette ønsker salami, ost, egg og frukt betales det et lite tillegg. Frokosten består i høy grad av lokale produkter, og stedet drives for øvrig med bærekraftige prinsipper i fokus. Parkeringsforholdene på stedet er ganske gode da det er en gratis offentlig parkeringsplass foran huset (ca. 12 plasser) og som regel plass til alle - men det er ingen garanti for ledige plasser. Huset ligger i en blindvei, så det er lite trafikk.

Reis med hele familien

De to rommene ligger i tredje etasje og vender begge ut mot innsjøen. De har et lite kjøkken til felles, så dersom dere bestiller begge rommene (i alt maks. 7 personer) får dere faktisk en leilighet med to soverom, to bad, en balkong, en terrasse og et skapkjøkken.

Rommene på B&B La Respuchina

Dobbeltrom Manteia med balkong og innsjøutsikt

Dette rommet har himmelseng, satelitt-tv, Wi-Fi (gratis) og privat bad ved enden av gangen med toalett, hårføner og hjørnebadekar. Det er mulighet for én ekstra oppredning i dette rommet. Det er ikke aircondition, men da B&B-et ligger høyt i landskapet er det som oftest ikke behov for dette. Rommet har utsikt over innsjøen og adgang til balkong med innsjøutsikt (eventuelle gjester i Dafne passerer her). I og med at Manteias private bad ligger på gangen og rommet ikke har privat terrasse, men en gjennomgangsbalkong, koster det litt mindre enn Dafne.

Dobbeltrom Dafne med terrasse og innsjøutsikt

Dette rommet har en fin antikk dobbeltseng og en trapp som fører opp til en hems med boblebad. Det er også lcd-tv med satelittkanaler, Wi-Fi (gratis) og privat bad på rommet med toalett og hårføner. Det er mulighet for to ekstra oppredninger i dette rommet - i så fall settes det opp en ekstra seng nede og en oppe. Det er ikke aircondition, men da B&B-et ligger høyt i landskapet er det som oftest ikke behov for dette. Fra dette rommet er det direkte utgang til en privat terrasse med innsjøutsikt.

Sjul teksten
 
 
search map