Bes√łk Villa Melzi

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Villa Melzi ligger i utkanten av Bellagio ved Comosjøen. Denne store, hvite villaen ble bygget i 1808-1810 for Den Italienske Republikks visepresident under Napoleon, Francesco Melzi d'Eril.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Utforsk hagen

Villaens hage var Comosjøens første eksempel på en klassisk engelsk hage. Den er utsmykket med egyptiske og romerske skulpturer etter design av arkitekten Luigi Canonica og botanikeren Luigi Villoresi. Ta en spasertur i de frodige omgivelsene og oppdag den Orientalske hagen, Dante og Beatrices paviljong, det lille kapellet, bambus-oasen, klippe-hagen, en vakker terrasse med utsikt over innsjøen og mange andre spennende områder. Hagen kan besøkes fra mars til oktober.

Bli kjent med villaens historie

Melzi d'Eril var inspirert av Napoleons Frankrike med sin neoklassiske stil, og valgte derfor arkitekten Giocondo Albertolli til å tegne villaen. Villaen ble dekorert og innredet av noen av de mest berømte kunstnerene på den tiden, bl.a. den sveitsiske arkitekten og dekoratøren Giuseppe Bossi og skulptøren Antonio Canova. Etter at hertugens politiske karriere ble avsluttet slo Melzi seg ned i villaen og frem til sin død brukte han den som sommerresidens.

Les mer på Villa Melzis hjemmeside.

 
search map