Hotell i Bellagio ved Comosjøen

Hotel Silvio

Hotellets helt nye og vakre treterrasse Suite Familierom
 
Hotel Silvio er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Silvio er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Bellagio her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Langs kystveien som forbinder Bellagio og Como by ligger Hotel Silvio i det lille lokalsamfunnet Loppio. Vel å merke at den er på den riktige siden av veien med en vakker og panoramisk utsikt til Comosjøens vann, fjell og fiskelandsbyer.

Bellagio

Fra Loppio har du to muligheter for å komme deg til Bellagio ti fots. Enten kan man gå de 1000 meter langs veien som etter litt blir til et fortau eller som et vakkert alternativ kan man gå gjennom den botaniske hagen Villa Melzi, som er åpent for publikum (mot betaling). Det finnes en 3-dagers rabattbillett for en overkommelig pris, så kan man både nyte hagen når man vil og gå en utrafikkert vei til sentrum. På hotellet er det gratis parkering (førstemann til mølla), og som regel er det plass for alle. Man kan også komme seg hit med offentlig transport: enten ved å seile til Bellagio og gå 1 km eller ta bussen fra Como, noe som er behagelig ettersom det er en bussholdeplass like utenfor hotellet.

Les mer om Hotel Silvio

Sjøstrand og strandklubb

Halvveis mellom hotellet og Bellagio sentrum (ca. 400 m), ligger Bellagio Lido, som har samme eier som Hotel Silvio. Lidoen er nyoppusset og lokker til seg om sommeren mange festglade unge fra torsdag til lørdag på kveldene. Her er det nemlig feststemning i moderne omgivelser. Om dagen fungerer stedet som en strandklubb med sjøstrand. Gjestene på Hotel Silvio har gratis adgang hit som også er åpent for andre utenifra.

Restuanranten

På hotellet finner du både innendørs og utendørs retaurant, som begge naturligvis har sjøutsikt. Maten er primært basert på fisk, men det er også mulig å få pastaretter og kjøtt. Det finnes ikke noen halvpensjonstillegg, man bestiller bare à la carte til overkommelige priser direkte i restauranten. Ønsker man å prøve andre spisesteder, så ligger det en restaurant (Alle Darsene), kun 100 meter fra hotellet, og ellers et hav av spisesteder i Bellagio sentrum.

Hvem anbefales det til

Hotellet egner seg aller best for par, ettersom dette steder utstråler romantikk, og de fleste av rommene er dobbelrom uten mulighet for ekstra oppredning. Familier med barn er uansett velkommen på stedet og det finnes også to familierom. Utover restuaranten med sjøutsikt, som oppfordrer til sterk hygge for to personer. Hotellet har også en flott terrasse med panoramisk sjøutsikt, lenestoler og en liten fontene med skilpadder (!). Inne finner du resepsjonen og heis som fører opp til rommene, mens ned er trapper til restauranten , hvor frokosten også serveres (som buffet).

Rommene på Hotel Silvio

Dobbeltrom Standard med balkong og sjøutsikt fra siden

De 8 rommene i denne kategorien har balkong og sjøutsikt fra siden. Alle har aircondition, lcd sat-tv, telefon, wi-fi (mot tillegg) og bad med toalett og hårføner og dusj. Enkelte rom har et lite kjøleskap. Ekstra oppredninger er ikke mulig. Fra disse rommene kan veien høres litt mer enn de andre, som vender direkte ut som sjøen.

Dobbeltrom Superior med balkong og direkte sjøutsikt

De 4 rommene i denne kategorien har direkte sjøutsikt og en stor balkong, innredning og størrelse er noenlunde den samme som på standardrommene. De har alle aircondition, lcd sat-tv, telefon, wi-fi (mot tillegg) og bad med toalett, hårføner og dusj. Enkelte rom har et lite kjøleskap. Ekstra oppredninger er ikke mulig her.

Suite med balkong og direkte sjøutsikt

De 2 suitene har balkong og direkte sjøutsikt. De er større og mer moderne innredet enn standard og superiorrommene og den ene har himmelseng. De ligger begge i etasjen over restauranten og begge har aircondition, sat-tv, telefon, wi-fi (mot betaling), et lite kjøleskap og bad med toalett, hårføner og dusj. Ekstra oppredning er ikke mulig.

Familierom med direkte sjøutsikt

De 2 familierommene har direkte sjøutsikt (men ingen balkong). De har skråvegger og ligger på loftet. Begge har aircondition, sat-tv, telefon, wi-fi (mot betaling) og bad med toalett, hårføner og dusj. De kan ha et lite kjøleskap. Prisen inkluderer fire personer og ekstra oppredning er ikke mulig.

Sjul teksten
 
 
search map