Hotell i Bellagio ved Comosjøen

Hotel Excelsior Splendide

 
Hotel Excelsior Splendide er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Excelsior Splendide er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Bellagio her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Hotel Excelsior Splendid er et 3-stjerners, familiedrevet hotell i sentrum av Bellagio med direkte adgang til innsjøen, kun adskilt av en mindre trafikkert vei. Hotellet har en stor hage, flott utendørsbasseng og bar med terrasse vendt ut mot innsjøen.

Historisk atmosfære

Hotellet er fra en svunnen tid med høye tak, store dører, gigantiske trapper, knirkende tregulv og fullt av stemning og nostalgi. Hotellet er ikke moderne, men svært hyggelig og komfortabelt selv om det er litt slitt. Det beste med hotellet er beliggenheten da du bor rett ved innsjøen og har kort gangavstand til byens utvalg av butikker, restauranter og innkjøpsmuligheter.

Les mer om Hotel Excelsior Splendide

Feriedager fylte med nye inntrykk

Du bor som sagt i utkanten og da byen ikke er så stor betyr dette at det kun tar deg et par minutter å spasere inn til midten av sentrum (ca. 150 meter). Dette betyr at du har alle byens restauranter og uteserveringer innenfor gangavstand. Du har også kaien i Bellagio like ved, og herfra kan du dra ut på eventyr og beundre det vakre landskapet du befinner deg i fra innsjøsiden.

Vel hjemme igjen kan du enten koble av på terrassen med noe godt å drikke eller ta et forfriskende bad i bassenget. Bassenget har dessverre ikke den beste plasseringen da den ligger i hagen bak hotellet, vekk fra innsjøen. Og det er ingen solsenger eller parasoller like ved bassenget, kun noen solsenger ute på plenen.

Restaurant og basseng

Innta en tre-retters middag med salatbuffet i restauranten som ligger i den store spisesalen, badet i lyset fra lysekronene. Nede ved innsjøen ligger hotellets hyggelige bar der du kan få servert lette retter, og ellers er det resepsjon, salong, tv-stue, heis, hage, bar og svømmebasseng her. Bassenget har ikke den beste beliggenheten da den ligger bak hotellet, vekk fra innsjøen og med ugunstige solingsforhold - men det er godt å ha et ekstra sted å avkjøle seg når solen står på sitt høyeste.

Velg et rom som passer for deg

Det er totalt 55 rom på Hotel Excelsior Splendid, og alle er utstyrte med Wi-Fi, aircondtion, satellitt-tv, safe, telefon og eget bad med hårføner og badekar/dusj. Noen av rommene har vanlig balkong (altså en man kan gå ut på) og andre har fransk balkong (rekkverk foran altandører - altså en man ikke kan gå ut på). De franske balkongene ligger i tredje og fjerde etasje, noe som betyr bedre utsikt enn fra de vanlige balkongene i andre etasje (som faktisk ikke har utsikt). Vi gjør også oppmerksom på at det store deler av året kan være liv og leven på havnepromenaden foran hotellet, og at rommene i de øverste etasjene med fransk balkong er mindre utsatte for støyen.

Les om rommene på Hotel Excelsior Splendide

Sjul teksten
 
 
search map