Feriehus og hoteller i Bellagio

Bellagio ligger ytterst på neset Fergetrafikken skaper god stemning på sjøen De hygelige og smale gågatene midt i Bellagio Ferjene på Comosjøen har hyppige avganger Byliv i Bellagio
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Bellagio er en pittoresk liten by med smale og bratte smug hvor du kan finne diverse butikker som selger alt fra mat til håndverk. Byen er godt besøkt, spesielt på grunn av at fergen legger til her i det sjarmerende fergeleie, hvorfra du kan reise til blant annet nabobyene Varenna, Menaggio og Tremezzo. Du har mange muligheter for restaurant-besøk i Bellagio-området, alt fra tradisjonelle små familiedrevne restauranter til mer kjente gourmetrestauranter.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Vann på nesten alle sider

Bellagio er enestående i kraft av sin beliggenhet med vann på nesten alle kanter. Du kan nesten ikke unngå å bli betatt. Rusle rundt på den stemningsfulle og innbydende sjøpromenaden med blomster, markeder og kafeer samt forretningsgaten som ligger litt lenger opp i byen, hvor mange koselige butikker ligger side om side i de bratte gatene. Du kan glimtvis se sjøen herfra.

I dette området kan du også besøke mange vakre herskapelige villaer. I Bellagio finner du både Villa Melzi og Villa Serbelloni. Villa Melzi er åpent for publikum og har også en usedvanlig vakker park du kan besøke.

Fra Bellagio har du en unik utsikt over sjøens 3 grener: den nedre vestlige grenen og den øvre delen av Lago di Como og Lago di Lecco , som den nedre østlige grenen kalles. Denne utsikten er av forfatteren Stendhal i sin bok "Chartreuse de Parme" blitt beskrevet som lik - dog uten å overgå, den vakreste utsikten i verden - utsikten over Napoli-bukten. Franskmannens verk foregår primært i Villa Carlotta , som ligger på motsatt sjøbredd av Bellagio.

Les mer om Bellagio

Du vil se at det egentlig ikke er stor avstand mellom Como og Bellagio, men turen tar lett en time på grunn av den smale og svingete veien langs kysten. Selv om ruten er veldig vakker, så er turen å foretrekke med båt, siden det er mye mer avslappende og mindre halsbrekkende.

Sjul teksten
 
 
search map