Feriehus og hoteller i Aprica

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Aprica er et skiområde som er ganske ukjent utenfor Italias grenser. I Italia er det imidlertid allment kjent, for her bodde det italienske skidlandslaget i mange år. Stedet er ikke så lite, og skiområdet er ganske interessant med varierende vanskelighetsgrader.

Aprica skiområde

Byen er ganske stor, på grunn av alle hotellene og leilighetene, samt er det en fin atmosfære i byen døgnet rundt. Det finnes mange restauranter, pizzeriaer, barer og kaféer som serverer god mat som byr på god afterski. Prisnivået er rimelig på grunn av alle italienerne som kommer hit, maten er derfor også god og tradisjonell.

Skiområdet starter med en høyde på 1180 meter og går helt opp til 2600 meter. Når du er på toppen av bakken, kan du ikke annet enn å bli sjarmert av den vakre utsikten og de besynderlig formede fjellene.

Det er lettest å kjøre hit via Brenner Pass, og svinge av ved Bolzano sør, kjør gjennom Val di Sole og opp Passo Tonale ned til Édolo. Den nærmeste flyplassen er Bergamo og Milano.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia
 
 
search map