Ferievilla for hele familien? Lei en villa i Liguria

Casa Sunset & Aurora ved Punta Mesco
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
1

Henter innhold

Det finnes ikke noe bedre enn en herlig, privat villa helt nede ved vannet, der dere kan nyte havbrisen og se solen gå ned i horisonten. En familieferie i egen villa gir alle en unik sjanse til å koble av og nyte hverandres selskap, noe det ofte ikke er muligheter for den travle hverdagen.

Leter du etter stemningsfulle og smale gater der den eneste trengselen kommer fra de lokales gjøremål? Setter du pris på den autentiske italienske atmosfæren som oppstår der kun italienere er? Da bør du reise til Liguria, en region som er mye mer enn bare Portofino og Cinque Terre. Selv om de fleste forbinder Liguria med den Italienske Riviera og fiskerlandsbyene i Cinque Terre, så kan du fortsatt finne noen små landsbyer i innlandet som nesten er uberørt av turismen. Her finner du det autentiske Liguria, der hverdagen passerer i rolig tempo uten innblanding av turisthordene.

Lei en villa i Liguria med In-Italia

Hos In-Italia er vi eksperter på formidling av ferieboliger i hele Italia, og i Liguria har vi et lite, eksklusivt utvalg av håndplukkede villaer som er perfekte for større reisefølger - enten det er en bedrift på tur, en samlet storfamilie med Italia-ønsker, eller noe helt annet. Å leie en villa i Liguria er lett via vår søkemotor ovenfor, men du må gjerne kontakte oss direkte på telefon eller via mail så våre erfarne og kompetente reisekonsulenter kan hjelpe deg med å planlegge den perfekte turen til støvellandet.

Utvalgte ferievillaer i Liguria:

-

-

 
search map