Hotell i Ventimiglia i Liguria

Casa Lorenzina Bed & Breakfast

Pier jubler - sammen med en gjest - over sin egen produksjon av tomatene Frokost på Casa Lorenzina Bed & Breakfast Pier på trappene sammen med en gjest Avslapning i skyggen på Casa Lorenzina Bed & Breakfast Solnedgang med duse farger Solnedgang med sterke farger Familierom med kjøkkenkrok Familierom med kjøkkenkrok Familierom med kjøkkenkrok Dobbeltrom Dobbeltrom Dobbeltrom
 
Casa Lorenzina Bed & Breakfast er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Casa Lorenzina Bed & Breakfast er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Ventimiglia her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Omgivelsene på Casa Lorenzina Bed & Breakfast er vakre med en frodig middelhavsvegetasjon som gir luften en deilig, sydlandsk duft. I tillegg til den lokale naturen har Pier selv anlagt en eksotisk hage hvis planter og blomster er usedvanlige selv i dette området, der befolkningen historisk sett har dyrket blomster fra alle verdenshjørner lenge.

Du bor tett på byen, men fortsatt helt for deg selv

Casa Lorenzina Bed & Breakfast ligger ca. 2 km fra Ventimiglia, og dit kommer du deg raskt for å smake på de lokale spesialitetene eller for å shoppe på det lokale markedet. Du får kort avstand til Frankrikes Côte d'Azur, hvis små, hyggelige kystbyer, eksklusive Monaco og storbyen Nice ligger rett over grensen. Du kommer heller ikke til å savne utfluktsmuligheter på den italienske siden av rivieraen, der byene riktignok er mindre berømte, men ikke nødvendigvis mindre hyggelige, spesielt hvis du kjører litt vekk fra havet i retning de Liguriske Appenninene, f.eks. til Apricale eller Triora.

Pier Carlos stil er Casa Lorenzinas stil

Stilen på Casa Lorenzina Bed & Breakfast er lettere rotete, en del kaos og haugevis med hjertevarme! Innredningen er varm og intim - du vil forsere interne trapper opp og ned i huset blant fotografier av gamle filmstjerner og annet eieren Pier Carlo har samlet opp i løpet av årene. Foretrekker du minimalistiske businesshoteller er nok ikke Casa Lorenzina Bed & Breakfast noe for deg, men vil du oppleve en ekte og rustikk livsstil så behøver du ikke å lete lenger! Hvis du er vant til italiensk frokost vil du få deg en overraskelse her, og selv garvede Tysklandsreisende vil kunne bli imponert her! Du får smaksopplevelser som kun ekte, sunn og fersk mat kan gi deg, i tillegg til opplevelsen av å stifte bekjentskap med nye lekkerbiter som du kanskje ikke hadde hørt om før du kom hit. Pier Carlo er en god vert som saktens kan tilberede en god aperitiff mens solnedgangen maler havet i alle regnbuens farger, eller et enkelt, men smakfullt måltid med hans egne råvarer i herlig harmoni med hva havet - eller slakteren - tilbyr den dagen. At kjøkkenet er så kaotisk, at redskapene flyter rundt og at verten babler som en foss er en del av opplevelsen. Hvis du ellers har lest at Pier røyker som en skorstein kan vi med glede opplyse - for både hans og din helse - at han har nesten sluttet. Han tillater seg nå kun to sigaretter for dagen: en etter lunsj og en etter middag!

Les mer om Casa Lorenzina Bed & Breakfast

Badestrender og sykkelutleie

Alt dette finner du altså innenfor kort kjøreavstand fra de mest fortryllende byene på den franske Côte d'Azur, som Monte Carlo, Nice og Cannes. For å komme deg til nærmeste offentlige strand med småstein må du krysse hovedveien og følge en liten sti ned dit (ca. 900 meter). Hvis det derimot er sandstrand du er ute etter kan du spasere langs landeveien mot Ventimiglia by ca. 1 km og deretter følge trappene ned til den vidunderlige, barnevennlige sandstranden. Stedet har sykkelutleie dersom du skulle føle for å dra på oppdagelsesferd på to hjul i området. Det er fullt mulig å spasere ned til Ventimiglias sentrum, det krever bare litt god kondisjon og en cirka halvtimes spasertur.

Romslige rom med havutsikt

Rommene er alle innredet med tv og dvd-spiller, et stort utvalg av filmer, hårføner og privat bad. Det er to rom med havutsikt, eget bad og plass til opptil tre personer (dobbeltseng og ekstraseng), samt et familierom - også med havutsikt - der du finner ekstra god plass til de minste i familien, hvis du nå reiser med barn som er vant til bratte skråninger.

Vi anbefaler at du ankommer stedet i bil da det ikke er offentlig transport til Casa Lorenzina Bed & Breakfast, da det ligger temmelig isolert. Vi vil samtidig gjøre oppmerksomme på at stedet ikke er egnet til småbarnsfamilier, bevegelseshemmede og/eller personer som er dårlige til beins da det er bratte steintrapper både ute og inne.

Sjul teksten
 
 
search map