Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Ventimiglia ligger nært Sanremo og Nice, og er et supert utgangspunkt for spennende dagsturer. Vi anbefaler å avlegge de botaniske hagene, "Giardini botanica Hanbury", en visitt, og ethvert besøk i denne livlige byen er ikke komplett uten å ha vært innom grottene La Grotta del Principe og La Grotta dei Fanciulli. Byen kalles ikke uten grunn "Italias vestlige port" da den ligger så nært franskegrensen, så her kan dere kombinere den liguriske Riviera med den franske Riviera på samme tur. Her kan dere oppleve sandstrender, klipper, rullesteinsstrand, historiske severdigheter og spennende internasjonale hendelser, som for eksempel La Battaglia di Fiori der karnevalsvogner dekket med blomster går i parade gjennom gatene.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Bestill deres ferieovernattinger i Ventimiglia

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Ventimiglia og i resten av Liguria. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Les mer om Ventimiglia

Sjul teksten
 
 
search map