Feriehus og hoteller i Varigotti

Strekningen mellom Varigotti og Finale Ligure
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Det er ikke uten grunn av vi så ofte anbefaler våre kunder å feriere i dette området av Italia. Her er fargene skarpe, maten velduftende, klimaet mildt og havet allestedsnærværende. Du blir ikke lei av Varigotti, som til tross for sin beskjedne størrelse har mye å by på.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Opplev den imponerende kyststrekningen

Varigotti finner du på en av Ligurias aller vakreste og mest dramatiske strekninger; mellom Noli og Finale Ligure. Varigotti, som kun har 800 innbyggere, er en del av Finale Ligures kommune. Finale ligger ca. 5 km fra Varigotti. Hvis du er glad i laguner, klippeformasjoner og makeløs natur er dette stedet for deg. Mange kommer hit for å bade og gå turer - eller dyrke en av de mange andre aktivitetene som området med tilnavnet "La Capitale dell'Outdoor" (utendørsaktivitetenes hovedstad) har å by på. Vi anbefaler at du velger nabobyen Finale Ligure som base, da du her finner et bredt utvalg av hoteller og ferieleiligheter, og avlegger Varigotti et besøk når du skulle ønske det. I Varigotti finner du også en liten håndfull spisesteder (deriblant en pizzeria og et lekkert focacceria) og en iskiosk.

Les mer om Varigotti

Et par gode råd

Byen er et meget populært reisemål for dagsturer blant de lokale, og spesielt i helgene kan det være vanskelig - eller umulig - å finne parkeringsplass hvis du ikke kommer hit tidlig på dagen. Det er en del parkeringsplasser å velge mellom på den andre siden av kystveien (Via Aurelia), men de blir raskt fylt opp. Det meste av stranden er offentlig, noe som gir veldig gode og enkle bademuligheter for nordeuropeere, som er vant til offentlige strender hjemmefra. Stranden i Viragotti er faktisk en av Italias største, offentlige strender.

Sjul teksten
 
 
search map