Hotell i Varazze i Liguria

Hotel Le Roi

 
Hotel Le Roi er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Le Roi er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Varazze her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Kjør sammen til Den Italienske Rivieraen og nyt dette møtet i et av de få hotellene i området med privat parkering. Varazze tilbyr en atmosfære typisk for en badeby på Rivieraen. Parker bilene ved nyrenoverte Hotel Le Roi, og begynn utforskingen av området med én gang.

Ideell beliggenhet for offentlig transport

Etter å ha forlatt motorveien ved avkjørselen til Varazze har du allerede ankommet etter ca. 800 meter. Og dersom du flyr til Genova flyplass kan du glede deg til en kort kjøretur på knappe 25 km til Hotel Le Roi. Den velkjente havnen i Genova ligger også bare ca. 30 km fra hotellet, noe som gjør at du kan planlegge et lengre opphold og cruise til Korsika under oppholdet. Det er mange gode utfluktsmuligheter i nærheten, og i noen tilfeller trenger du ikke bil engang da bussholdeplassen ligger rett foran hotellet, og forbinder deg med sentrum av Varazze og Savona. Sistnevnte ligger kun ca. 10 km unna. Ridesenteret Invrea og golfbanene Arenzano og Albisola ligger bare noen kilometer fra den nye turisthavnen i Varazze.

Middelhavsatmosfære med ypperlig komfort

Nyt de lyse rommene med klassisk middelhavsinteriør, men også personalets diskrete gjestfrihet. Fra dag én kan du nyte roen og freden med familien din, og det kvalifiserte personalet er spesielt oppmerksomme på familiers behov. Ta en pause fra matlagingen og la deg bli skjemt bort av kokken i hotellets restaurant. På Hotel Le Roi finner du også telefon-, faks- og epost-tjenester, heis, aircondition, internettilgang via Wi-Fi, internett-point i salongen, og parkeringsplass på hotellet.

Bare noen minutter til strand og aktiviteter

Start dagen med en kort spasertur til stranden. Etter å ha krysset veien foran hotellet og fulgt en skjermet gangvei i retning byen, vil du etter ca. 200 meter oppdage en trapp som fører direkte til stranden, som kalles Lungomare Europa. Nyt det deilige klimaet og beundre det naturlige landskapet i området. Bare noen få skritt fra hotellet finner du de hvite og svarte klippene som ligger like ved stranden. La deg fascinere av den lokale floraen med furu, mimosa, oleander, palmer og oliventrær. Om du er av den aktive sorten kan du gi deg i kast med jogging, sykling og rulleskøyer, spesielt siden utstyret også er tilgjengelig som utleie til besøkende.

Om kvelden gir belysningen langs veien deg gode muligheter til å ta bilder som kan forevige feriestemningen. I sommersesongen (mai til september) er Varazze-stranden utstyrt med parasoller og solsenger. Fra stranden Punta Mola til marinaen i Varazze Marina finner du mange tjenester, og gjestfriheten til de lokale settes stor pris på av turistene.

Du kan forhåndsbestille strandservice i resepsjonen, noe som er en god idé da Hotel Le Roi har startet et samarbeid med Bangi San Domenico i Varazze.

Les mer om Hotel Le Roi

Smak på Ristorante Blu di Mares utmerkede kjøkken

Med litt italiensk-kunnskaper vet du at navnet Blu di Mare avslører husets spesialiteter. Den koselige restauranten, som fikk anerkjennelsen "Utmerket" fra TripAdvisor i 2013, tilbyr smaksopplevelser du ikke vil gå glipp av. Smak på kombinasjonen av lokal og internasjonal mat, tilberedt med ferske og kortreiste råvarer. Dersom du er glad i pizza vil du sette pris på den tradisjonelle vedovnen, som produserer en rekke forskjellige pizzaer med utvalgte produkter av høy kvalitet. Servitøren introduserer deg til de forskjellige vinene fra regionen du befinner deg i og andre regioner.

Hotel Le Rois gode kvalitet, kreativitet og profesjonalitet appellerer naturlig nok ikke bare til hotellets gjester. Dette medfører til at hotellets parkeringsplass ofte er full da mange gjester besøker restauranten. På grunn av den lekre maten arrangeres det også ulike arrangementer på stedet, og det er derfor vi anbefaler Hotel Le Roi dersom du skal feire en spesiell anledning med dine nære og kjære - eller bare om du er glad i god mat.

Komfortable rom med moderne fasiliteter

Tre inn i den varme atmosfæren, der innredningen av rommene er preget av forskjellige pastellfarger og tresorter. Hotel Le Roi har 24 flotte rom som passer både for feriegjester og forretningsreisende. Badeværelsene har fått et varmt preg med keramikk og matchende farger, og interiøret på rommene er designet med moderne bekvemmeligheter i tankene. Hver gang du forlater rommet trekkes for eksempel rullegardinene automatisk ned, noe som er viktig på midtsommeren for å unngå at solen skinner direkte inn på rommet, slik at rommet blir svalt til du skal legge deg. Det er disse kjærlige, små detaljene som gjør ferien din enda bedre.

Alle rommene er utstyrte med dusj eller badekar med hydromassasje, telefon, satellitt-tv / betal-tv, safe, minibar og Wi-Fi. Frokost kan enten inntas i frokostrommet eller serveres på rommet på forespørsel. Små kjæledyr er tillatt.

Les om rommene på Hotel Le Roi

Sjul teksten
 
 
search map