Feriehus og hoteller i Varazze

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Varazze har imidlertid en historie som strekker seg tilbake til det 11. århundre, hvor byen vokste frem bak beskyttende murer. Langt frem til i dag var skipsbygging den primære inntektskilden til byen, men ettersom etterspørselen etter de store fraktskipene falt, ble det i stedet turismen som tok over. Det bygges fortsatt noen få skip her, men bare mindre seilbåter til fritidsbruk.

Turismen derimot, er godt utviklet med alt du kan ønske deg i feriern når det gjelder spisesteder, shopping og aktiviteter. Santidig har det imidlertid lykkes byen å bevare mye av sin gamle sjarm og atmosfære. Midt i byen står for eksempel en vakker kirke fra det 16. århundrede, Parrocchia di S. Ambrogio.

Kart over Varazze i Liguria

Du kan bruke kartet (klikk på det) for å få oversikt over byen og plasseringen av hoteller tilbyr og utvalgte feriehus vi tilbyr i dette området av regionen Liguria.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Hoteller, ferieleiligheter og villaer i Varazze

I søkemotoren øverst på denne siden kan du raskt finne alle tilgjengelige feriehus i og rundt Varazze. Hoteller, ferieleiligheter og villaer er alle nøye utvalgt og inspisert av oss, så du kan forvente at beskrivelsene holder. Hvis du allerede har en klar ide om hvilken type bolig du leter etter, kan du bruke filterfunksjonen i søkemotoren. Eller la deg bli inspirert av utvalget. ,Hvis du skal på ferie med en større gruppe, er det for eksempel en åpenbar mulighet til å leie en hel villa i Liguria. Det ensbetydende med mye privatliv og perfekt setting for uforstyrret nytelse av hverandres selskap.

Les mer om Varazze

Lokale links

Byens egen hjemmeside

Sjul teksten
 
 
search map