Ferieovernattinger i Triora

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Et vakkert utfluktsmål

Ønsker dere å trekke vekk fra turistområdene langs Den Italienske Riviera anbefaler vi å ta en utflukt til byen Triora. Fjellandsbyen ligger trygt på listen over Italias vakreste middelalderbyer, og er en liten kjøretur utenfor Sanremo. Kjør langs hovedveien Arma di Taggia og etter omtrent en halvtime opp i fjellsidene finner dere Argentinadalen der Triora befinner seg med sin fantastiske utsikt.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Lær mer om Trioras historie

Byen kaller også for "Heksenes By", da inkvisisjonen på 1500-tallet brant mange av byens "hekser" inne bak borgens tykke murer. Hva med å avlegge landsbymuseet, der dere får sett torturredskaper brukt mot de kvinnene man mente hadde en forbindelse med djevelen? Den uhyggelige fortiden står i stor kontrast til den sjarmerende byen dere møter i dag. I år 1000 bestod Triora av 5 fort, men i dag står kun ét av dem igjen: Castello-fortet. Byen er bilfri og rommer flere portaler, tunneler og en stor kirkeplass foran kirken "La Colleggiata". Spaser langs de smale og brosteinsbelagte gatene som gir fornemmelsen av å vandre gjennom en historisk film fra 1400-tallet. Den sjarmerende byen huser omtrent 200 fastboende, men om sommeren er det mange flere som reiser hit for å nyte de svalere sommernettene i høyden. Dersom dere besøker Triora i oktober kan dere ta del i den storslåtte festen på Allehelgensaften der man minnes byens "hekser".

Les mer om Triora

Bestill deres ferieovernattinger i Triora

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Triora og i resten av Liguria. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Sjul teksten
 
 
search map