Restplasser og tilbudsreiser i Liguria

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0

Henter innhold

Bruk søkemotoren ovenfor for å finne deres ideelle ferieovernatting blant våre restplasser og tilbudsreiser i Liguria. Regionen er hovedsakelig kjent for sin vakre kyststrekning, Den Italienske Riviera, men du bør heller ikke gå glipp av opplevelsene som venter på deg oppe i fjellene. Finn en billig tilbudsreise her på siden og gled deg til en ferie med både avslapning og på brede sandstrender og spennende utflukter opp i frodige fjell.

Badeferie ved Den Italienske Riviera

Liguria ligger nord-vest i Italia og har lenge vært et populært reisemål takket være den slående naturen og ikke minst det milde klimaet. Fjellene beskytter kystområdene mot det kalde klimaet som kommer fra nord, noe som ikke bare feriegjestene ved kysten får nyte, men som også skaper gode forhold for landbruk. Kallenavnet "blomsterrivieraen" skylles den store produksjonen av blant annet roser og nelliker, og det dyrkes både vin og oliven her også.

Hvis du er på utkikk etter en badeferie ved Middelhavet er en tilbudsreise til Liguria et opplagt valg. Her ligger sjarmerende badebyer som perler på en snor med både små bukter og brede sandstrender. Tilbring dagen i en behagelig døs på stranden, spaser langs de innbydende strandpromenadene og utforsk butikkene i gamlebyen. Det er dessuten i denne smale regionen du finner de fem berømte kystbyene, Cinque Terre, hvis skjønnhet i seg selv tiltrekker mange besøkende fra hele verden.

Aktiv ferie i Ligurias grønne fjell

På en tilbudsreise til Liguria har du en enestående mulighet for å kombinere ren avslapping med spennende kultur- og naturopplevelser. I denne kystregionen er det nemlig aldri langt til det fjellrike innlandet der du kan utforske søvnige landsbyer og nyte naturen på tur til fots eller på sykkel.

Hvis du planlegger en aktiv ferie kan du for eksempel følge turruten "Alta Via dei Monti Liguri" fra Ventimiglia ved den franske grensen i øst og helt til den toskanske grensen i vest. En tur på totalt 440 kilometer, som heldigvis er delt opp i 43 etapper - så du må nødvendigvis ikke følge hele stien. Du kan se frem til storslåtte utsikter over kysten, hyggelige middelalderbyer, olivenlunder og vingårder.

Genova - Columbus" by

Kulturelt sett er Genova Ligurias hovedstad ikke å komme utenom. Byens middelalderstrøk er blant de mest interessante i hele Italia.

Allerede på bysbarnets Christoffer Colombus" tid på 1400-tallet var havnebyen et av de viktigste trafikknytepunktene i Middelhavet og et økonomisk maktsentrum. Ironisk nok var det faktisk Columbus" oppdagelser på andre siden av Atlanterhavet som medvirket til å redusere Genovas betydning da de viktigste handelsrutene ble endret. I dag kan du fortsatt fordype deg i byens rike historie mens du spaserer rundt i det gamle strøket der du er omgitt av utallige palasser og andre vakre bygninger. Men Genova er absolutt en levende by, og i middelalderstrøket kan du gå på oppdagelsesferd i butikker, på markedene og slappe av på kaféene.

Og Genova er kun én av mange kulturelle perler i Liguria, og nesten uansett hvor tilbudsreisen din går vil du aldri være langt unna spennende severdigheter i denne regionen.

Ta et kjapt søk i søkemotoren øverst på siden og se alle tilbudsreisene og restplassene våre i Liguria.

>>> Les også mer om ferieboliger, hotell og ferieleiligheter i Liguria her.

 
search map