Hotell i Tellaro di Lerici i Cinque Terre

Hotel Il Nido

Il Nido 2 Hotel Il Nidos private strand Il Nido 2 Il Nido 2
 
Hotel Il Nido er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Hotel Il Nido er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Tellaro di Lerici her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Vil du gjerne bo i Cinque Terre-området, men samtidig unngå de store menneskemengdene? Da er Hotel Il Nido og hele området ved Tellaro og Fiascherino et opplagt valg for deg.

Privat sandstrand med snackbar

Hotellets største attraksjon er den private stranden og utsikten, men den meget vennlige betjeningen gjør opplevelsen enda større. På stranden finner du solsenger og parasoller (15. mai - 30. september) samt en liten snackbar og omkledningsrom.

Les mer om Hotel Il Nido

Todelt hotell

Hotellet er delt i to, Nido 1 (hovedbygningen ved vannet) og Nido 2, som ligger på den andre siden av veien (ca 50 m). Det er blitt totalrenovert de siste årene, og fremstår i meget god stand med en moderne innredning, og stilen er nordisk. Dessverre er det ikke egnet for bevegelseshemmede på grunn av de store høydeforskjellene.

Gangavstand til sentrum av Tellaro og gratis parkering

Hotellet har gratis parkering bak Nido 2, eventuelt kan du benytte deres garasje mot ekstra betaling. Hotel Il Nido frister med privat strand, boblebad og sauna, for ikke å glemme mulighetene for massasje og aromaterapi. I tillegg er det resepsjon, oppholdsstue, bar og frokostrestaurant med panoramautsikt. Det er flere restauranter i sentrum av Tellaro med gangavstand fra hotellet, eller på det lille Hotel Il Senatore som ligger i Fiascherino-bukten.

Mange rom med balkong og havutsikt

Rommene er stort sett forskjellige, men de er alle pent innredet i lyst eller mørkt treverk, og alle har aircondition, tv, telefon, minibar og eget bad med dusj og toalett. Noen har utsikt mot fjellene, andre har hel eller delvis havutsikt, og noen rom har en større eller mindre balkong eller terrasse.

Det er 18 rom på Nido 1 og 16 rom på Nido 2. Da Nido 2 ligger rett ved veien bør man beregne noe trafikkstøy i disse rommene, men da dette er en blindvei som ender i Tellaro bare noen hundre meter derfra er det begrenset hvor mye trafikk det er snakk om.

Les om rommene på Hotel Il Nido

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Il Nido

Les personlige anmeldelser av Hotel Il Nido som ligger i Cinque Terre. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Il Nido. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 11 anmeldelser fra Hotel Il Nido

Panoramautsikt utover det vanlige

En fantastisk beliggenhet i den sjarmerende lille landsbyen Tellaro. Veldig hyggelig personale. Rene og fine hotellrom og bare vårt rom med en fantastisk utsikt over Ponte Venere. Hyggelig liten privat badevik som tilhører hotellet.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Il Nido

Les mer

Bedømmelse av Hotel Il Nido

Les mer

Bedømmelse av Hotel Il Nido

Les mer

Bedømmelse av Hotel Il Nido

Les mer

Bedømmelse av Hotel Il Nido

Les mer
 
search map