Feriehus og hoteller i Tellaro di Lerici

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Denne lille kystbyen er litt oversett blant turister, til tross for sin idylliske beliggenhe, men for deg som er på utkikk etter et fredelig reisemål gjør det den bare mer attraktiv. Her er det ofte gode muligheter for å nyte byens smale, små gater og smau for deg selv. 

Tellaro er å finne på "I Borghi più Belli d’Italia" - som er en klubb for Italias vakreste middelalderlandsbyer. 

Kart over Tellaro di Lerici

Vil du få et kjapt overblikk over byen og plasseringen av feriehusene og hotellene vi tilbyr her, kan du klikke på kartet over Liguria nedenfor. 

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Minner om Le Cinque Terre

Den ligger på enden av en blindvei, og ved første øyekast ligner den på de små byene i naturreservatet Le Cinque Terre, som er blitt så utrolig populært de siste årene, og som kan nåes med båt fra den nærliggende byen Lerici (ca. 3 km ).

Liten havn

Tellaro har en hyggelig liten naturlig havn, hvor båtene blir trukket opp på land. Ellers består den av noen bratte gater, samt et par restauranter og butikker.

Les mer om Tellaro di Lerici

Fortjener oppmerksomhet

Tellaro er en liten perle som fortjener langt mer oppmerksomhet enn den har fått frem til nå, da den stort sett er ukjent for skandinavere. Samtidig er byen et godt utgangspunkt for utflukter i området. Dels med båt og dels med bil da nærmeste motorveisavkjørsel ligger kun ca. 8 km unna. 

Feriehus og hoteller i Tellaro di Lerici

Vil du unne deg en ferie i en av Italias vakreste middelalderlandsbyer? Hos In-Italia Reiser finner du et bredt utvalg av hoteller, ferieleiligheter og andre feriehus i Tellaro. Både her og i resten av Liguria har vi håndplukket de stedene der du som gjest får de beste betingelsene for en avslappende ferie.

Bruk hotell-søkemotoren lengre oppe her på siden for å finne ledig overnatting i Tellaro til din ferie. Du får kjapt en oversikt med alle typer feriehus i byen, men kan eventuelt bruke filterfunksjonen til å innsnevre listen til bestemte boligformer.

Er det ferie i fredelige omgivelser du er ute etter, kan vi også anbefale en ferie på en agriturismo ved Cinque Terre. Her er alt lagt til rette for en ferie der natur, kultur og historie går opp i en høyere enhet.

Flyplasser og transport

Det er flere flyplasser innenfor Tellaros rekkevidde. Nærmeste er Pisa flyplass som i sommersesongen kan nås med direktefly fra Norge. Denne flyplassen betjenes av en rekke flyselskaper, deriblant Norwegian, SAS, easyJet og Ryanair. Du kan enkelt finne en passende flyforbindelse ved å velge å søke etter "Fly & opphold" øverst her på siden.

De nærmeste togstasjonene ligger i Sarzana og La Spezia, som har forbindelse til blant annet Pisa. Det siste stykket ut til Tellaro må forseres med buss eller taxi. Vil du komme raskere frem kan vi anbefale å leie en bil på flyplassen A12-motorveien, som går parallelt med kysten, gjør det lett å komme seg rundt med bil.

Restauranter og innkjøp

Det er kun en liten håndfull spisesteder og et par butikker i selve byen, men til gjengjeld behøver du bare å kjøre et par kilometer for å komme deg til f.eks. Lerici for å finne et stort utvalg av restauranter og langt flere butikker med blant annet et lite supermarked. Det tar dessuten ikke mer enn en halvtime å kjøre til La Spezia, der du finner et enda større utvalg.

Utflukter

På en ferie i Tellaro har du et hav av interessante utfluktsmål innenfor kort avstand. Nærmest ligger Lerici, som i tillegg til en billedskjønn beliggenhet, rommer flere historiske severdigheter og ikke minst et rikt restaurantliv. På motsatt side av bukten er Portovenere også en av de hyggelige, små byene du bør besøke i nærområdet. Er du i dette området er det dessuten opplagt å utforske det berømte naturreservatet Cinque Terre.

Innenfor lengre avstand, men fortsatt gode mål for dagsturer, ligger noen av Toscanas mest interessante severdigheter og byer som for eksempel marmorfjellene ved Carrara og de mange kulturhistoriske opplevelsene i Pisa, Lucca og Firenze

Sjul teksten
 
 
search map