Ferieovernattinger i Spotorno

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Spotorno er en hyggelig liten by som ligger vest for Ligurias hovedstad Genova, pent plassert ved kysten mellom Bergeggi og Noli (ikke langt fra Savona). I sentrum finner dere et pent utvalg av restauranter og andre spisesteder, mens det er spesielt de lange sandstrendene (som strekker seg over 2 km) og den 300 meter lange klippekyst-strekningen som hvert år tiltrekker seg flere og flere besøkende.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Innlandet rundt Sportorno er kjent for deres vingårder, som blant annet produserer Vermentino vin, deres frukttrær -spesielt aprikoser- og den lokale kirsebærlikøren. Her er det mange muligheter for diverse sportsaktiviteter; som seiling, undervannsfiske og ikke minst kitesurfing.

Bestill deres ferieovernattinger i Spotorno

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Spotorno og i resten av Liguria. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Les mer om Spotorno

Sjul teksten
 
 
search map