Hotell i Sestri Levante i Cinque Terre

Locanda del Borgo

 
Locanda del Borgo er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Locanda del Borgo er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Sestri Levante her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Locanda del Borgo er et hyggelig, lite hotell som ligger i grønne omgivelser i utkanten av Sestri Levante, ca. 5 minutters kjøring fra sentrum. Det er kun fem rom på stedet, og togstasjonen Riva Trigoso ligger i umiddelbar nærhet, så du kan komme deg til de verdenskjente byene i Cinque Terre på knappe 30 minutter.

Ikke bare et "nummer"

Stedet eies av det meget sympatiske, unge paret Barbara og Marcello som gjør deres beste for at man skal føle seg som hjemme, og som samtidig sørger for at man aldri bare blir et "nummer" som dessverre ofte blir tilfellet på større hotellet.

Les mer om Locanda del Borgo

Spesiell atmosfære

De kjøpte bygningen som en ruin og har siden brukt all deres energi og penger på å skape denne lille locanda-en, der alle detaljene er preget av hjerte og sjel. Selve grunnen er på ca. 3000 m² og består hovedsakelig av vinmarker. Ta deg en tur blant de snorrette vinrankene og absorber den helt spesielle atmosfæren som hersker her.

Besøk de fem byene

Locanda del Borgo ligger ved den gamle hovedveien Via Aurelia, men siden motorveien ble anlagt har den kun blitt brukt til lokaltrafikk, og man behøver derfor ikke å regne med spesielt mye trafikkstøy.Til gjengjeld er det lett å komme seg rundt, både til sentrum av Sestri Levante og til de mange andre attraksjonene som preger denne delen av Liguria. Togstasjonen Riva Trigoso i umiddelbar nærhet, og derfra går det tog til bl.a. Sestri Levante (ca. 5 min(, Rapallo, Genova og Pisa, men også de små byene i Cinque Terre (ca. 30 min. til f.eks. Vernazza og Monterosso), som best besøkes med tog eller båt.

Lokale spesialiteter i restauranten

Det er mange gode restauranter oppe i fjellene, og du gjør lurt i å spørre Barbara og Marcello om råd for de fleste finner man ikke på egenhånd. Men det er også mulig å spise på Locanda del Borgo, og det er vertsparet selv som står på kjøkkenet og tryller frem lokale spesialiteter som alltid er basert på ferske råvarer og dagens utvalg i butikkene.

Boblebad og badstue

På Locanda del Borgo er det en mindre parkeringsplass, en møblert terrasse med parasoller, resepsjon og restaurant (kun åpen for stedets beboere), og det står noen få sykler til gjestenes disposisjon hvis man vil en tur til vannet (ca. 1 km i bydelen Riva Trigoso eller ca. 2,5 km til sentrum av Sestri Levante). Her finner du dessuten boblebad og badstue; tilgjengelig fra april til september.

Bo på behagelige rom

Hotellet har kun 5 rom som alle har fått navn etter de fem byene i Cinque Terre. To av rommene ligger i et lite, selvstendig hus, mens de siste tre er i hovedbyggets andre etasje. Alle rommene har fått en pen innredning, og det er tydelig at vertsparet har et øye for små og hyggelige detaljer. Rommene er utstyrte med telefon, satellitt-tv, internettilgang, minibar, safe og bad med dusj, hårføner og toalett. Det største rommet (Manarola) har to ekstrasenger, og kan dermed fint brukes av 4 personer.

Rommene på Locanda del Borgo

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Locanda del Borgo

Les personlige anmeldelser av Locanda del Borgo som ligger i Cinque Terre. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Locanda del Borgo. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 5 anmeldelser fra Locanda del Borgo

Harmonisk miljø

Overnattingsstedet var rent, god frokost, hyggelig personale som kunne godt engelsk. Utsikten var fantastisk med fjell, vingårder og havet som utsikt. Få gjester på denne tiden av året, noe som passet oss bra. Nært togstasjonen så det var lett å komme seg til Cinque Terre. Du fikk mye for pengene og en meget avslappende ferie som jeg kommer til å anbefale til andre.

Les mer

Koselig rom

Hyggelig, koselig og flott rom, var heldig å få det eneste med en balkong. Vi var der når det var veldig varmt, så fikk ikke nytt hagen eller spa. Ligger litt opp fra byen og vannet, men ellers god beliggenhet. Litt ensformig frokost for 5 netter, men super god kvelds restaurant. Gode ??råd ville være å sette kvelds menyen frem slik at man vet om det er åpent??

Les mer

Bedømmelse av Locanda del Borgo

Les mer

Bedømmelse av Locanda del Borgo

Les mer

Grei overnatting nær jernbanen

Overnattet 3 netter på Locando del Borgo ultimo september 2013. Rolig, grei plass. Ryddig rent. Hyggelig og imøtekommende betjening. Vi kunne ønske oss litt bedre utvalg til frokost/morgenmad. Litt høyt priset men ellers fint.

Les mer

Bedømmelse av Locanda del Borgo

Les mer
 
search map