Hotell i Sestri Levante i Cinque Terre

Hotel Vis à Vis

Denne utsikten sikret Hotel Vis à Vis andreplassen i kategorien "Verdens vakreste utsikt" Basseng med utsikt mot den klipperike kysten Utsikten er som hentet fra et postkort Junior Suite med to balkonger
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotel Vis à Vis lever opp til manges ønsker og krav om en god beliggenhet og et høyt servicenivå. På den ene siden bor du midt i byen og på den andre siden bor du midt i naturen. Og hvordan har det skjedd? Jo - hotellet ligger nemlig oppe på en frodig bakkekam hevet over sentrum av Sestri Levante. Og bare en liten heistur og 200 meters gange unna finner du den stemningsfulle handlegaten i Sestri Levante. Velger du å ta til venstre dukker sandbukten Baia del Silenzio opp i all sin prakt.

Midt i smørøyet

Du kommer garantert ikke til å bruke bilen din under oppholdet. Ja, du kan faktisk ankomme med offentlig transport ved å lande i Pisa eller på en av Milanos flyplasser og ta toget til stasjonen i Sestri Levante og gå de siste 700 meterne til hotellets heis fra gateplan. Du kan dessuten spasere til fergeleiet der du kan ta båt til Santa Margherita Ligure og Cinque Terre-byene. Du kan også snøre turskoene og ta den flotte turen fra Sestri Levante til Punta Manara til fots, en tur som er både panoramisk, gratis og mindre beferdet sammenlignet med turstiene i selve Cinque Terre. Til slutt kan du også gå fra hotellet ned til sentrum og til de to karakteristiske sandbuktene som byen er så kjent for. Og er det heldig kan det være at du er der under den årlige H.C. Andersen-festivalen, som vanligvis finner sted i mai. Eventyrforfatteren bodde nemlig i Sestri Levante under sin dannelsesreise i Italia.

Les mer om Hotel Vis à Vis

Plask deg gjennom dagen eller nyt solsengene ved bassenget

Bassenget er blant hotellets største trekkplastre. I den ene enden er det en barneavdeling med to forskjellige dybder. Husk også å nyte oliventrærne og rosmarinbuskene - for ikke å snakke om utsikten over kysten mot Santa Margherita Ligure og Portofino. Får du lyst på en dukkert i havvannet har hotellet en avtale med en privat lido i Cavi, ca. 3 km herfra. Hotellet tilbyr gratis pendel-service dit og har valgt Cavi da det er så vakkert her - og fordi det er litt færre besøkende her enn nede på strendene i Sestri Levante.

Unn deg det lille ekstra i velvære-avdelingen

Trenger kropp og sjel litt kjærlig behandling har du også mulighet for å besøke velvære-senteret Giunone. Her er det både tyrkisk bad, skjønnhetsbehandlinger, massasjerom og en avdeling der du kan samle tankene før og etter behandlingene.

Få hele to restauranter å velge mellom

Ristorante Olimpo kan du falle i svime over den makeløse utsikten over Middelhavet og Sestri Levante. Selv utsikten på motsatt side mot de vakre fjellsidene er verdt å reise langt etter. Du kommer til å sette pris på de store vinduene, for takket være dem er det utsikt på alle kanter. Kjøkkenet holder et ganske høyt nivå og servicen er helt på topp. Lokalet brukes både til frokost (buffét), lunsj og middag. Hvis du gjerne vil ned og spise på nivå med havoverflaten kan du avlegge deres andre restaurant, Ristorante Portobello nede i sandbukten Baia del Silenzio, et besøk. Her kan du naturligvis også kun ta en drink mens du fryder deg over utsikten mot den stille bukten og opp mot Hotel Vis à Vis.

Les om rommene på Hotel Vis à Vis

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Vis à Vis

Les personlige anmeldelser av Hotel Vis à Vis som ligger i Cinque Terre. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Vis à Vis. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 6 anmeldelser fra Hotel Vis à Vis

Deilig hotell - god service

Sestri Levante er en deilig by!
Hotel Vis á Vis er et veldig deilig hotell med en fremragende utsikt over byen!
Det er veldig god service på hotellet, og et dyktig og imøtekommende personale.

Les mer

Hotel Vis à Vis

Utmerket hotell. Det beste jeg noensinne har bodd på. Fantastisk service. Hotellets terrasse med utsikt over Middelhavet må ikke gås glipp av. Utmerket mat i hotellets restaurant.

Hotellet har en utmerket beliggenhet for å besøke Cinque Terre-området. Enkelt å ta tog til de ulike byene.

Les mer

Elegant. Alt fungerer.

Nydelig utsikt, flott basseng med plass. Deilig bar, pent publikum, ikke for fornemt. Relativt små rom. Noen med egen hage i fjellskråningen - det hadde vi.

Men det spilles hermetikkmusikk hele tiden. Altså ikke TONO-belagt musikk, bare lyder satt sammen. Det er et minus.

Hvis man ankommer med tog kan man bli hentet av hotellets bil for €12.

Sestri Levante er en skikkelig by, ikke bare en turistby.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Vis à Vis

Veldig hyggelig og serviceinnstilt personale. De er glade for å hjelpe deg med tips om utflukter i alle prisklasser. Virkelig god frokost med masse variasjon og enestående utsikt. Rent og pent bassengområde.

Les mer

Bedømmelse av Hotel Vis à Vis

Les mer

Bedømmelse av Hotel Vis à Vis

Les mer
 
search map