Hotell i Sestri Levante i Cinque Terre

Hotel Miramare

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Baia del Silenzio, eller "Stillhetens Bukt" som den kalles på norsk, oppleves som ren magi. Bukten med det stille vannet ligger i sentrum av en av Ligurias mest sjarmerende byer, nemlig Sestri Levante, og bare noen få kilometer fra den vakre naturområdet Cinque Terre. Midt i byens historiske sentrum med de smale, små gatene, de hyggelige butikkene, kaféene og gode restaurantene, finner du det herlige boutiquehotellet Miramare. Det ligger helt ute ved stranden, og utsikten er ubetalelig.

Eventyr på stranden

I sommermånedene er bystranden naturlig nok en av byens største attraksjoner, og det er hovedsakelig småbarnsfamilier som hygger seg her mens ungdommen foretrekker den noe større stranden i Eventyrbukten på motsatt side av den lille halvøya som utgjør det historiske sentrumet. Likevel føles Stillhetens Bukt like eventyrlig når solen går ned og du sitter med en kald drink i hånden og planlegger kveldens kulinariske eventyr.

Hygge i den smakfulle stuen

Foretrekker du å sitte inne i den hyggelige stuen forblir utsikten vakker, og både innredningen og møbleringen er lekkert holdt i naturens egne farger slik at det ikke tar fokus fra utsikten. Stuen har også et lite bibliotek og en "peis" som lager en herlig, avslappende stemning hvis du reiser hit utenfor sesongen. Sestri Levante har nemlig mye å by på da også. Hotel Miramare er et av de få hotellene som er åpne hele året rundt, og selv på en kjølig vinterdag vil du føle deg hjemme på det hyggelige hotellet.

Uten mat og drikke...

Hotellet har også en velassortert bar der du kan nyte et godt glass vin eller en kjølig drink etter dagens mange opplevelser, og i sommersesongen kan du nyte middagen din på stedets egen restaurant. I yttersesongen tar det kun et par minutter å gå til noen av de beste restaurantene i byen som er åpne hele året rundt for de lokale i byen - som alle setter pris på god mat.

En god natts søvn

Hotel Miramare er fordelt på flere sammenhengende bygninger og har to heiser. Det betyr at innredningen og gangsystemet i enkelte tilfeller kan bli en anelse labyrintisk, men du behøver ikke å være redd for å gå deg vill.
Hotellet har totalt 35 rom fordelt på forskjellige kategorier og størrelser, men alle er oppusset i en meget smakfull stil i løpet av de siste årene, og har blitt holdt i samme eksklusive fargeskala som resten av hotellet; hvit, beige, brunt og sort. Noen av rommene har utsikt mot de sjarmerende, smale gatene, andre har utsikt mot en intern gårdsplass, mens de beste rommene har havutsikt. Enkelte rom har til og med mindre balkonger. Alle rommene er utstyrte med tv, Wi-Fi, safe, minibar, telefon, aircondition/varmeanlegg og bad med dusj eller badekar.

Les om rommene på Hotel Miramare

 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map