Hotell i Sestri Levante i Cinque Terre

Hotel Grande Albergo

Hotellets lobby Restauranten på Grande Albergo Restauranten på Grande Albergo Restauranten på Grande Albergo Bar Jolly Bar Jolly Frokostbuffét Junior Suite Familierom Junior Suite Junior Suite Deluxe-rom Superiorrom Deluxe-rom Deluxe-rom
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Dette klassiske, stilfulle hotellet ligger midt i H.C. Andersens hjerteby Sestri Levante, og maken til beleilig hotell skal man lete lenge etter. Det er nemlig kun 20 meter til sandstranden Baia delle Favole, som ligger på andre siden av gaten, ca. 150 meter til byens livlige og meget stemningsfulle handlegate og kun ca. 500 meter fra togstasjonen, som lett nås til fots.

Etterspurte fasiliteter

Hotellet har til sammen 68 gode og pene rom, elegante fellesarealer og fasiliteter som bar, heis, paviljong og basseng med panoramisk terrasse oppe på takterrassen i 6. etasje. Herfra kan du se utover havet og glimte det fasjonable fiskerleiet Portofino og fjellet bakenfor med samme navn. På takterrassen er det også en bar som er åpen på bestemte tidspunkter på dagen. Stedet tilbyr også en parkeringsplass (mot betaling).

Les mer om Hotel Grande Albergo

Velg utifra menyen eller gå for en pizza

Frokosten serveres som buffét i hotellets restaurant, og det er også mulighet for å spise ute når været tillater det. I restauranten, som også er åpen for gjester som ikke bor på hotellet, kan du spise à la carte eller pizza.

Strandservice

Fremfor hotellet på stranden Baia delle Favole, hvis navn er inspirert av Nordens egen H.C. Andersen, er det mulig å bestille strandservice, dvs. to solsenger og parasoll. Hotellet har en rabattavtale med lidoen Bagni Grande Albergo. Strandservice bestilles på forhånd og betales på stedet (prisen i den gjeldende perioden opplyses ved bestilling).

Pool er lukket 2020

Les om rommene på Hotel Grande Albergo

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 

Gjesteanmeldelser av Hotel Grande Albergo

Les personlige anmeldelser av Hotel Grande Albergo som ligger i Cinque Terre. Bedømmelsene av hotellet er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Hotel Grande Albergo. I tillegg til vurdering av selve hotellet kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Se alle 12 anmeldelser fra Hotel Grande Albergo

Bedømmelse av Hotel Grande Albergo

Les mer

Bedømmelse av Hotel Grande Albergo

Les mer

Bedømmelse av Hotel Grande Albergo

Les mer

Bedømmelse av Hotel Grande Albergo

Les mer

Bedømmelse av Hotel Grande Albergo

Les mer

Bedømmelse av Hotel Grande Albergo

Les mer
 
search map