Feriebolig i Sestri Levante i Cinque Terre

Hotel Due Mari

Ferieleilighetene ligger i midten av bildet i den oransje bygningen mellom de to lyserøde Havutsikt fra takerrassen Privat terrasse Leilighetene med egen terrasse ligger bak hekken til høyre
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Midt mellom de to idylliske sandbuktene Baia del Silenzio og Baia delle Favole i Sestri Levante, ligger Due Mari Appartamenti, som hører til nabohotellet Due Mari som stiller alle deres fasiliteter til rådighet for gjestene i leilighetene. Her finner dere restaurant, utendørsbasseng, barnebasseng, innendørsbasseng med jacuzzi, treningssenter og tyrkisk bad, samt et soldekk med havutsikt.

Perfekt beliggenhet mellom to sandlaguner

Du kan velge mellom ulike størrelser på rommene avhengig av hvor mange dere er i reisefølget. Alle rommene har private bad og er utstyrte med satellitt-tv, minibar, safe og hårføner. Aircondition settes på i juli og august.

Leilighetene ligger alle i andre etasje (med heis) og har en fin beliggenhet da de ligger i en bilfri sone og med kun et par minutters gangavstand til byens havn og shopping. Fra havnen kan du hoppe på båter som seiler deg til Cinque Terre og Portofino - perfekt for deg som vil dra på utflukter. I Sestri Levante er det en del handlegater med isbarer og hyggelige restauranter med uteservering. I tillegg har byen både offentlig og privat strand.

Vakker utsikt over vakre omgivelser

Fra hotellets takterrasse, dell'Esedera, får du utsikt over havet og det spesielle kystlandskapet. For å ankomme leilighetene entrer du bygningen på bakkeplan og går opp i andre etasje - men pga. det kuperte terrenget vender leilighetene fortsatt ut til bakkeplan på andre siden. Bak leilighetenes terrasse er det en parkeringsplass.

Les mer om Hotel Due Mari

Fasiliteter for alle

Av andre fasiliteter hotellet byr på kan vi nevne bar, resepsjon, vaskeri og garasje (mot betaling). Det er også et spa-senter på hotellet, som omfatter innendørs basseng (i tillegg til utendørsbassenget), massasje, velværebehandlinger, tyrkisk bad og treningssenter. Når utendørsbassenget stenges, så åpnes innendørsbassenget - dermed er det alltid adgang til det ene eller det andre bassenget. Sykler kan leies på stedet.

Du har gratis Wi-Fi i hele bygget. Merk at fra midten av oktober og til jul er hotellet stengt, dvs. at når man bor i leilighetene, har man ikke adgang til hotellets fasiliteter. Til gjengjeld er prisen noen lavere da enn i andre perioder.

Les om leilighetene på Hotel Due Mari

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map