Hotell i Sestri Levante i Cinque Terre

B&B Da Carla

Dell'Olios balkong Utsikt fra B&B Da Carla Trattoria Carla Andre etasje der rommene ligger Del Mare Del Vino Dell'Olio Parkering under pergolaen
 
B&B Da Carla er ikke tilgjengelig for øyeblikket
B&B Da Carla er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Sestri Levante her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

De tre vakre rommene på B&B Da Carla ligger kun 3 km fra de barnevennlige sandstrendene i billedskjønne Sestri Levante. Her oppe i åssidene får dere fred fra turisthordene og kommer i kontakt med det autentiske Italia.

Bakkelandskapet bak Sestri Levante

B&B Da Carla ligger ca. 3 km fra den vakre og stemningsfulle kystbyen Sestri Levante, der dere finner både barnevennlige sandstrender og en H.C. Andersen-festival (vanligvis i mai). Stedet ligger midt i det lille tettstedet San Bernardo som består av et par hus, en lyserød kirke i ligurisk barokk-stil og Trattoria Carla. Det er også gode turmuligheter i området - det går blant annet en sti til landsbyen San Bernardo.

Les mer om B&B Da Carla

Andre fasiliteter

Det er gratis parkering på stedet i halvskygge under en pergola, og du sjekker inn i resepsjonen. Det er ikke kjøleskap på rommene, men oppe i korridoren er det et felles kjøleskap som dere fritt kan benytte.

Rommene på B&B Da Carla

Dobbeltrom Del Vino

Pent og velinnredet rom inspirert av vinens farger. Ligger i andre etasje og er utstyrt med LCD-tv med satelitt-kanaler, aircondition, Wi-Fi og et bad med toalett og dusj. Fra vinduet kan dere glimte havet (men ikke en panoramisk havutsikt). Det er ikke plass til ekstraseng.

Dobbeltrom Del Mare

Pent og velinnredet rom inspirert av havets farger. Ligger i andre etasje og er utstyrt med LCD-tv med satelitt-kanaler, aircondition, Wi-Fi og et bad med toalett og dusj. Fra vinduet kan dere glimte havet (men ikke en panoramisk havutsikt). Det er ikke plass til ekstraseng.

Dobbeltrom Dell'Olio m/ balkong

Pent og velinnredet rom inspirert av olivenoljens farger. Ligger i andre etasje og er utstyrt med himmelseng, LCD-tv med satelitt-kanaler, aircondition, Wi-Fi og et bad med toalett og dusj. Det har en lang, privat balkong vendt ut mot San Bernardos kirke og områdets åser. Det er plass til én ekstraseng. Dette rommet koster litt mer enn de andre to, da det er litt større og har balkong.

Sjul teksten
 
 
search map