Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Nyt solnedgangen over La Baia del Silenzio (Stillebukten)

Sestri Levante er en billedskjønn halvøy, som består av to bukter, La Baia del Silenzio (Stillebukten) og La Baia delle Favole (Eventyrbukten). Sistnevnte har fått sitt navn til ære for H.C. Andersen, som bodde i Sestri Levante under sitt opphold i Italia. I byen kan dere også besøke den årlige eventyrfestivalen. Finn hvilepulsen ved middelhavet, og hengi dere til Ligurias rike mat og vintradisjoner. Byen har et livlig butikkstrøk med et godt utvalg av forretninger. Dere kan besøke Gualino-slottet, Rizzi-galleriet og mange flotte kirker. Sestri Levante har dessuten en småbåthavn og flotte strandområder.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Finn frem til Sestri Levante

Den nærmeste flyplassen er Cristoforo Colombo i Genova, 60 kilometer unna. Dere kan enkelt reise fra Genova til Sestri Levante med tog. 30 kilometer lenger sør finner dere også pittoreske Cinque Terre dersom dere føler for å finne frem turskoene og utforske de fem fiskerlandsbyene langs klippekysten.

Bestill deres ferieovernattinger i Sestri Levante

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Sestri Levante og i resten av Liguria. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Les mer om Sestri Levante

Sjul teksten
 
 
search map