Hotell i Savona i Liguria

Hotel Mare

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Hotellet ligger ved den trafikkerte kystveien Via Aurelia, men hotellsiden som vender ut mot havet er som en liten oase med et vakkert bassengområde som rammes inn med palmer og en fantastisk utsikt over kysten. Foran deg har du en lang sandstrand der du kan slå deg ned i en av de utplasserte solsengene, og når det er på tide med litt forfriskninger kan du bevege deg mot baren.

En mer luksuriøs matopplevelse

Både Savona og Hotel Mare er kjent for sin gode mat. Føler du for lekre fiskeretter bør du velge A Spurcacciun-a som er å finne i flere mat- og vinguider, deriblant Michelin. Restauranten er åpen til lunsj og middag hver dag med unntak av periodene 1/1 - 19/5 og 8/9 - 31/12 da den er stengt på onsdager. I peropden 1/4 - 31/10 kan du spise lunsj nede på stranden på Bagni Marea, og om det frister med sushi en dag kan du besøke Sushi Beach der Alessandro Danello og Alberto Tiranini sørger for å fryde dine smaksløker. Sushi Beach er åpen på kveldstid i perioden 23/5 - 5/9 (stengt på mandager og onsdager). Ettersom hotellets restauranter er svært populære også for gjester utenfra bør du forhåndsbestille bord.

I juni, august og halve september (avhengig av været) arrangerer hotellet middag på stranden hver onsdag, og du er hjertelig velkommen. Cocktailen tar du ved bassengkanten og det blir musikk og dans fra kl. 20:30-01:00. Å delta på dette arrangementet, kalt "Beach Lounge", er valgfritt og du betaler på stedet.

Les mer om Hotel Mare

Utforsk dine omgivelser

Du får som sagt et godt utgangspunkt til å dra på flere herlige utflukter fra Hotel Mare. Det er ca. 137 km til nasjonalparken Cinque Terre, og det er kun ca. 87 km til vakre Portofino. Genova er også en by du ikke bør gå glipp av da den byr på et flott historisk sentrum og gode matopplevelser. Vender du blikket i andre retningen kommer du til Frankrike, og før det kan du besøke kystbyene Pietra Ligure, Loano, Alassio og Imperia - for å nevne noen.

Reiser du rett nordover kommer du til naboregionen Piemonte som er kjent for sin fantastiske natur og sine nydelige viner. Fra Hotel Mare tar det faktisk ikke mer enn ca. 40 minutter med bil å krysse regionsgrensen.

Komfortable og moderne rom

Rommene på Hotel Mare har en moderne innredning og du kan velge rom med balkong og med havutsikt. Alle rom er utstyrte med aircondition, Wi-Fi, satellitt-tv, minibar og bad med hårføner.

NB! Vi gjør oppmerksomme på at på baksiden av hotellet ligger Strada Statale Via Aurelia, så dersom du ikke velger et rom ut mot havet vil du oppleve en del trafikkstøy.

Les om rommene på Hotel Mare

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map