Ferieovernattinger i Savignone

Savignones sentrale torg Byfest i Savignone
 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

I dalen Valle Scrivia finner dere denne skjønne lille fjellandsbyen med flere flotte arkitektoniske verk fra 1600-tallet; som "Pallazzo Fieschi", en tidligere aristokratisk feriebolig omgjort til hotell. I Savignone står gastronomi og håndverk i fokus, og gourmetene blant dere kan fryde seg over fjellpotetene (patata quarantine), ostene, pølsene og kastanjene området er så kjent for. Byen består ikke av mer enn noen få butikker og tre spisesteder (et pizzeria, en trattoria og restauranten på Palazzo Fieschi), men dere får et flott utgangspunkt for å kunne utforske området. Hva med et besøk på en av vingårdene i nærheten, eller nasjonalparken Cinque Terre?

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Bestill deres ferieovernattinger i Savignone

Ta en titt i vår online-katalog ved å bruke søkemotoren på toppen av siden, og se hva som passer for dere. Velg blant vårt håndplukkede utvalg av hoteller og ferieleiligheter med flotte beliggenheter i Savignone og i resten av Liguria. Spør også gjerne en av våre erfarne reisekonsultenter om tips og råd. Bare send oss en email via lenken på toppen av siden, ring oss på telefonnummeret til høyre eller bruk chat-boksen til venstre for å slå av en prat. Vi har over 15 års erfaring med reiser innen Italia, og hjelper dere gladelig med å skreddersy drømmeferien deres.

Les mer om Savignone

Sjul teksten
 
 
search map