Hotell i Sarzana i Cinque Terre

Santa Caterina Park Hotel

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

På Santa Caterina Park Hotel kan du slappe av etter en dag fylt med eventyr. Hotellet, som er et "trestjerners pluss", har det meste du behøver for et godt opphold. I tillegg til dette har du kun ca. 2 km (til fots) til Sarzana sentrum, der du finner flere barer, restauranter og forskjellige butikker å velge mellom. Hvis du velger å ta bilen legger du ca. 1 kilometer til distansen.

Bo i nærheten av en helt fantastisk kyststrekning

Sarzana ligger ca. 15-20 minutter med bil fra kysten avhengig av trafikken (ca. 7,5 km). Kjører du vestover på Via Provinciale havner du mellom de to populære feriestedene Terenzano og Lerici. I den nærliggende byen La Spezia (ca. 18 km unna) finner du alt mellom himmel og jord, og herfra kan du ta både og tok båt ut til nasjonalparken Cinque Terre og de berømte fem byene. Da du bor ved Ligurias søndre grense nær Toscana kan du velge å ta en dag sørpå og slikke sol på Forte dei Marmis berømte sandstrand. Du kan også ta en dagsutflukt til Pisa og se det skjeve tårn som ligger ca. 62 km herfra.

Les mer om Santa Caterina Park Hotel

Slapp av med gode smaker

Å spise og drikke godt er en del av ferien, og det er lett å spise godt i Liguria. Du bor som sagt ganske nært sentrum der du finner atskillige spisesteder å velge mellom, og da du bor ved kysten kan du fråtse i både fisk og skalldyr. Velger du å bli på hotellet kan du nyte middagen i Ristorante del Re ved bassenget. På menyen finner du klassiske, liguriske retter basert på fisk (Cucina Ligure) og forskjellige kjøttretter (Cucina della Lunigiana). I tillegg er det to barer her som serverer alt fra kaffe til gode drinker.

Unn deg en hviledag

Det er så mye å se og gjøre både i lokalområdet og i nærmiljøet, men en gang imellom kan det være deilig å bare senke skuldrene og slappe av. Dette kan du gjøre enten i hotellets basseng eller i velværeområdet, der du har tilgang til tyrkisk bad, sauna m.m. Utendørsbassenget er som sagt oppvarmet i lavsesongen og har et grunt barneområde der de yngste badegjestene kan more seg. Ved bassenget er det solsenger og parasoller der du kan slappe av, eller du kan velge en av de rolige sitteplassene som er spredt rundt i hagen. Det er badevakt på stedet mellom juni og september.

... eller en tur på stranden

Hvis du lengter etter en deilig dukkert i havet er det bare å hoppe i bilen og kjøre til kysten. Velger du å kjøre sørover og inn i naboregionen Toscana venter lange sandstrender på deg. Foretrekker du Ligurias små badebukter ligger for eksempel Lido di Lerici kun et kvarter unna med bil. Er du av den aktive sorten er det muligheter for å spille tennis et par kilometer unna, og nærmeste golfbane (9-hullers bane) ligger ca. 9 km fra hotellet. Sykkel og scooter kan leies et par kilometer unna, og vel hjemme igjen kan du skjemme deg selv bort med en massasje eller to.

Bo komfortabelt

Det er totalt 93 rom på hotellet fordelt på 3 etasjer og inndelt i forskjellige kategorier. De har alle samme fasiliteter som aircondition, Wi-Fi, satellitt-tv, minibar, safe og bad med hårføner. Junior Suiten har et fellesrom. Internettpoint er også tilgjengelig. Det er en trafikkert vei ved siden av, men den burde ikke virke forstyrrende.

Les om rommene på Santa Caterina Park Hotel

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map