Feriebolig i Sarzana i Cinque Terre

Antico Casale

Terrassene til leilighetene ved resepsjonen Toromsleilighet Neraldo (med liten terrasse)
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Her bor dere landlig, men likevel kun ca. 2,5 km fra antikke og stemningsfulle Sarzana og knappe 1 km fra nærmeste pizzeria. I tillegg er det bare 7 km ned til strendene i Fiumaretta. Dere bor i Liguria, men på grensen til Toscana som lokker med sine lekre vinlandskap og middelalderbyer. Her på Antico Casale får dere både i pose og sekk.

Kom dere lett avgårde til Cinque Terre

Områdets største attraksjon (nasjonalparken Cinque Terre) når dere ved enten å kjøre til vakre Lerici (ca 10 km) der dere hopper ombord i en båt, eller til togstasjonen i La Spezia (ca. 20 km) der toget venter på å transportere dere direkte til Cinque Terre. Togturen til den første av de fem fiskerlandsbyene (Riomaggiore) tar faktisk kun 6 minutter.

Velkommen!

Antico Casale ligger fredelig til på en lysning omkranset av dyrket jord. I horisonten skuer dere de liguriske Appenninene og marmorfjellene. Det første som møter dere her er den majestetiske sypresse-alléen med en stor parkeringsplass til høyre. I tillegg til skogens stille ro kan dere høre forbipasserende tog summe i bakgrunnen ca. 200 meter unna. In-Italias utsendte la ikke spesielt merke til det, men det er da verdt å nevne. Dere ønskes velkommen i resepsjonen i det gule bygget ved parkeringsplasen. Denne bygningen huser også frokostsalen og noen av leilighetene.

Hopp i bassenget

Svømmebassenget ligger bakerst i hagen som for øvrig også rommer mange av leilighetene. Den er inngjerdet og har et barnebasseng (ikke separat, men i ene enden av bassenget) med boblebad-funksjon. Ved det innbydende bassengområdet finner dere solsenger, gule parasoller, toalett, skifterom, to dusjer og en automat med kaffe og snacks til de som ikke ønsker å forlate bassenget.

Andre familievennlige fasiliteter

I den ene enden av den parklignende hagen ligger et aktivitetshjørne med både lekeplass, fellesgrill og piknikområde. Det ligger en privat restaurant ved siden av bassenget. Den brukes kun til private selskaper og er derfor verken åpen for stedets egne gjester eller besøkende utenifra. Når de arrangerer bryllup eller lignende stoppes musikken ved midnatt. Det kan i enkelte tilfeller være litt tidligere eller litt senere. Hvis dere ikke ønsker å lage mat selv en kveld finner dere nærmeste spisesteder i Sarzana - det er for langt å gå dit, men kun 5 minutter i bil.

Bo i hyggelige leiligheter

De 13 leilighetene er både varme og hyggelige i innredningen. De gir en god fornemmelse av å føle seg både hjemme og velkommen. Leilighetene fordeler seg på to bygg; noen ligger i det gule bygget som også huser resepsjonen og frokostsalen, mens resten ligger i et bygg ved bassenget. For de som bor ved bassenget er det parkeringsplass nærmere så dere har bilen like ved. De fleste leilighetene har tilgang til et møblert uteområde, og selv om disse teoretisk sett er felles, så gjelder det at man kun benytter det uteområdet/hagepletten/terrassen som er tilknyttet der man bor. De fire leilighetene som ikke har uteområde kan benytte fellespaviljongene, og tre av disse leilighetene har til og med egen fellesterrasse i andre etasje. Selv om de defineres som ferieleiligheter med kjøkkenkrok (uten stekeovn), så er det mer passende å kalle dem hotellrom da det meste er inkludert i prisen - til og med frokosten som inntas som buffet (inne eller ute). Leilighetene har ikke vaskemaskin eller fellesvask, men det er et vaskeri ca. 1,5 km unna.

Note. Leilighetene er fra 2-4 personer, og du får antall senger du bestiller og betaler for. Så hvis du bestiller for 2 personer, er det 2 senger som venter på deg. Ekstra senger kan være i sovesofa.

Les mer om Antico Casale

Leilighetene på Antico Casale

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map