Agriturismo i Sant'Olcese i Liguria

Agriturismo La Fattoria di Marta

 
Agriturismo La Fattoria di Marta er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Agriturismo La Fattoria di Marta er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Sant'Olcese her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Agriturismo La Fattoria di Marta er det ideelle landstedet for dere som har bruk for en eller to overnattinger mellom Toscana og Milano, men også for dere som vil trekke litt bort fra Ligurias kyst til det autentiske innlandet. Genova ligger kun 15 km unna dersom dere vil utforske regionshovedstaden.

Bli oppvartet

På La Fattoria di Marta setter de pris på både dyr, gode råvarer og tilfredse feriegjester, så forbered dere på en skikkelig oppvartning. Midt i det kuperte landskapet bak Genova finner dere denne innbydende gården, og da stedet aksepterer opphold på kun én natt (selv om de flotte omgivelsene oppfordrer til lengre opphol), er det et supert sted å overnatte på vei til og fra Milanos og Toscanas flyplasser. Til tross for den landlige beliggenheten er det kun 2 km til Masessenos store supermarked og kjøpesenter, og 4 km til motorveisavkjørselen.

Les mer om Agriturismo La Fattoria di Marta

La dere underholdes

Blant gårdens dyr finner dere både esler, geiter, sauer, kyr og en vennligsinnet gårdhund. Den uungåelige "gårds"-lukten kan til tider finne veien til neseborene enkelte steder på eiendommen. Parker leiebilen på stedets parkeringsplass som ikke kan sees fra hagen, saltvannsbassenget og hovedhuset. Benytt dere av de gode turmulighetene i området - som stien som går opp til det lokale forsvarstårnet Forte Diamante der dere kan nyte den flotte utsikten. Agriturismo La Fattoria di Marta er et perfekt feriested for (mellomstore) barn, med gårdsdyr, lekeplass og restaurant på stedet så man slipper sene kjøreturer. Det er heller ingen trafikkerte veier, og det deilige svømmebassenget har en dybde på 80 cm i den grunne enden.
NB: Om sommeren kan barna deres skaffe seg nye lekekamerater her, da stedet fungerer som en sommerleir for omtrent 10 barn på dagtid fra mandag til fredag. Dette betyr litt ekstra leven ved bassenget og lekeplassen på dagtid, men for det meste er barna ca. én times tid i bassenget og ellers i en separat avdeling på stedet der de ikke sjenerer de som ønsker fredfulle omgivelser.

Spis godt

Restauranten på La Fattoria di Marta er både åpen for overnattende gjester, forbipasserende og lokale. Dette betyr også at det er litt livlig her til frokost og middag i helgene, men bassenget er kun forbeholdt stedets overnattende gjester. Menyen består av kjøtt og grønt med hovedvekt på lokale liguriske retter som kanin og pastaretten trofie med kastanjer. Dersom dere velger halvpensjon (bestilles ikke på forhånd) så kan dere forvente en 4-retters meny med vann og husets vin inkludert i prisen. Herlighetene blir servert i den koselige krostuen der frokosten også inntas, og når været tillater det kan dere nyte maten utendørs. Kjøp også med dere gårdens produkter hjem - her får dere alt fra marmalade og syltetøy til bønnefløte.

Dobbeltrom Azzura
- Pent rom i andre etasje (u/ heis) med LCD satelitt-tv og et bad med toalett og dusj. Her er det plass til én ekstra person på en enkeltsovesofa.
Dobbeltrom Verde m/ balkong
- Pent rom i andre etasje (u/ heis) med LCD satelitt-tv og et bad med toalett og dusj. Her er det plass til én ekstra person på en enkeltsovesofa.
Dobbeltrom Panna m/ fransk balkong
- Pent og romslig rom i tredje etasje (u/ heis) med LCD satelitt-tv og et bas med toalett og dusj. Her er det plass til to ekstra personer på to enkeltsovesofaer. Inngangsdøren til rommet er need i andre etasje, og derfra går det en trapp opp til rommet.
Familierom Gialla m/ terrasse
- Pent rom i andre etasje (u/ heis) fordelt på to etasjer med LCD satelitt-tv og et bad med toalett og dusj. Her er det plass til to ekstra personer i etasjen over (forbundet med intern trapp). Dette rommet er ikke egnet for små barn. Prisen for dette rommet inkluderer fire personer.

Bestill deres gårdsferie i Liguria

Få en ferieopplevelse utenom det vanlige på denne koselige gården i det frodige landskapet. Nyt avslappende dager i autentiske omgivelser, og dypp dere i det avkjølende bassenget etter herlige måltider i restauranten. Spør gjerne en av våre erfarne feriekonsulenter om tips og hjelp til å bestille ferien deres her.

Sjul teksten
 
 
search map