Feriebolig i Santo Stefano al Mare i Liguria

Residence Marina degli Aregai

 
Residence Marina degli Aregai er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Residence Marina degli Aregai er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Santo Stefano al Mare her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Det er lett å slappe av i Residence Marina degli Aregai, du kan starte dagen med en deilig lang tur langs sjøen eller med en morgendukkert og deretter innta riktig posisjon på stranden. Det er noe helt spesielt å kunne bo rett ved siden av vannet og å kjenne den svake sjøbrisen mot ansiktet. I tillegg til god beliggenhet, har du restauranten og loungebaren som serverer velsmakende cocktails hele dagen. Når du føler for å aktivere deg, kan du ta flotte turer langs kysten, vakre sykkelturer, eller utfordre reisefølget ditt i en runde tennis.

Du har flere fine steder å spise innen gangavstand

I Liguria spiser du godt og det er lett å gå fra bordet både mett og fornøyd. Hvis du velger å bo på Residence Marina degli Aregai, kan du enten selv lage dagens måltider i leiligheten din eller spasere bort til Ristorante Babilonia. Her kan du velge fra en variert à la carte-meny for både lunsj og middag bestående av lokale spesialiteter og tradisjonelle middelhavsretter, ledsaget av gode viner.

Siden Residence Marina degli Aregai ligger rett ved siden av marinaen, betyr det også at du er nær flere fine restauranter og barer, og alt annet som marinaen byr på ca. 200-300 meter unna. Hvis du fortsetter videre rundt en kilometer mot vest, kommer du til Santo Stefano al Mare der du har enda flere matsteder å velge mellom, samt supermarkeder og noen små butikker.

Les mer om Residence Marina degli Aregai

Utforsk nydelige omgivelser og vakre strender

Resorten ligger som nevnt ved havet og stranden hvor du kan leie en strandplass i perioden 1/6-15/9 (avhengig av værforhold). Har du en dag lyst til å utforske kystens andre strender, som vi varmt anbefaler, kan du for eksempel ta bilen til Alassio, en koselig by som er kjent for sin flotte strand. Langs veien som tar deg dit, har du flere fine små steder å stoppe for å kanskje ta noen forfriskninger eller en god lunsj. Når du er fornøyd med dagens sol og det er på tide å strekke på deg litt, kan du delta i windsurfing, kitsurfing, dykking, seiling og båtturer. For de av dere som liker å spille golf, kan det være nyttig å vite at du har Castellaro Golf Resort (en 9-hullsbane), bare ca. 10 km unna. Vel "hjemme" igjen, kan du slappe av i hagen eller i baren med en drink for å runde av dagen. De minste har en liten lekeplass og det er en felles TV-stue i tillegg til resepsjonen.

Det er så mye mer å se og gjøre

Det er virkelig mye å se og gjøre i denne delen av Italia. San Remo, som ligger mot vest, er en svært populær by med en nydelig sandstrand. Her kan du spasere i det historiske sentrum med sine fine butikker, casino og spisesteder. Benytt anledningen til å besøke Alfred Nobels villa som nå er et museum. Selv Imperia tiltrekker seg mange besøkende, og er du i handler humør kan du ta deg til byens nyere bydel der du har en overflod av alt mellom himmel og jord. Det mange oppdager med Santo Stefano al Mare, i tillegg til den avslappende atmosfære, nærheten til den franske rivieraen og innen en time med bil, når du blant annet Menton og Monaco. Ta gjerne turen innom Ventimiglia, er du her på en fredag, kan du besøke det berømte markedet, et tradisjonelt marked med alt du kan tenke deg.

Vi anbefaler deg også å ta en tur nordover, for bare på ca. en time med bil, kan du nå nabo regionen Piedmont, et sted for deg som elsker fine viner og gourmetmat. I tillegg til god mat og drikke tilbys du her et fantastisk landskap hvor åser er fylt med vingårder og vakre kastanje lunder. Velger du å bo på Residence Marina degli Aregai, kan du virkelig få en variert ferie opplevelser fra de beste verdener.

Velg overnatting med eller uten havutsikt

På Residence Marina degli Aregai kan du velge rom med eller uten havutsikt. Alle leilighetene er komfortabelt innredet med aircondition, safe, satellitt-TV, kjøkkenkrok med 2 kokeplater, mikrobølgeovn, kjøleskap med fryser og hårføner.

Les om leilighetene på Residence Marina degli Aregai

Sjul teksten
 
 

Gjesteanmeldelser av Residence Marina degli Aregai

Les personlige anmeldelser av Residence Marina degli Aregai som ligger i Liguria. Bedømmelsene av ferieboligen er skrevet av gjester som har reist med In-Italia. Samtlige anmeldelser er naturligvis usensurerte slik at du får en ærlig beskrivelse og anmeldelse av Residence Marina degli Aregai. I tillegg til vurdering av selve ferieboligen kan du også få gode tips fra gjestene våre om emner som utflukter, restauranter, severdigheter, strender, lokal transport og mye mer.

Bedømmelse av Residence Marina degli Aregai

Vi var en familie på 2 voksne og 2 tenåringer som brukte noen dager langs kysten. Grei størrelse på leilighet med utsikt til havet. Det var dårlig med kjøkkenutstyr. Lite redskaper som kunne brukes til matlaging. Ellers grei leilighet ved sjøen. Leilighetshotellet lå fint til med kort vei til sjøen med egen strand, men nokså dyrt å leie solsenger på stedet. Ellers er leilighetskomplekset beliggende litt utenfor tettsteder i nærheten.

Les mer
 
search map