Feriehus og hoteller i Santo Stefano al Mare

 
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Mellom San Remo og Imperia ligger fantastiske Santo Stefano al Mare. Selv om dette er et historisk sentrum er det den stor marinaen, Marina degli Aregai, og lustbåtshavnen som vanligvis er i fokus. På begge sider av havnen er det strender hvor du kan nyte solen og dyppe deg i havet, havnen er koblet sammen med en hyggelig promenade. I lille Santo Stefano al Mare finner du restauranter og barer, her kan du feire en avslappende ferie.

Toscana Sardinia Sicilia Abruzzo Aostadalen Puglia Basilicata Calabria Campania Emilia-Romagna Friuli Lazio Liguria Lombardia Marche Molise Piemonte Syd-Tirol Umbria Veneto Kart over Italia

Oppdag Ligurias små perler og Piedmont

Fra Santo Stefano al Mare kan du ta flere hyggelige utflukter langs kysten, men også i innlandet. Til den franske grensen er ca. 40 km, noe som betyr at du raskt og enkelt kan ta deg til blant annet Menton og Monaco. I vest ligger det berømte San Remo med sitt fine sentrum og casino. Her kan du besøke Nobels villa, som i dag er et museum og en spasertur langs strandpromenaden. Hvis du velger å gå østover, kommer du til steder som Imperia, Alassio, Loano og Pietra Ligure, bare for å nevne noen av alle de små pittoreske byene som er som et smykke langs kysten.

Hvis du liker variasjon, ønsker å oppleve noe nytt og er en vinelsker, kan du ta bilen og kjøre nordover i ca. en time (62 km). Piemonte er et fantastisk sted der vinrankene flokker seg til åsene sammen med de vakre kastanjetrærne. Det kan passe godt med en lunsj i Piemonte når regionen også er kjent for sin gode mat.

Les mer om Santo Stefano al Mare

Frots i velsmakende fisk og skalldyrsretter

Det er både lett å drikke og spise godt i Liguria, spesielt ved havet kan du nyte fisk og sjømat i ulike varianter. Selv om Santo Stefano al Mare er en by i den forstand at du har flere restauranter, pizzeriaer og barer å velge mellom, finnes det er også noen små butikker, supermarkeder, treningssentre, vaskeri, bakeri, tobakksbutikk og muligheten til å leie en sykkel. For et større utvalg kan du ta turen til den nærliggende lille byen Santo Stefano al Mare, som er spesielt fint om kvelden. I byens koselige sentrum har du et større utvalg av restauranter, barer og butikker.

Sjul teksten
 
 
search map