Hotell i Santa Margherita Ligure i Liguria

Mediterraneo Emotional Hotel & SPA

 
Mediterraneo Emotional Hotel & SPA er ikke tilgjengelig for øyeblikket
Mediterraneo Emotional Hotel & SPA er ikke en del av In-Italias program for øyeblikket. Men frykt ikke, det er mye annet flott du kan velge mellom.

Vi har derfor funnet frem disse feriehusene i samme område til deg:

>> Se flere alternativer her

>> Les mer om ferie til Santa Margherita Ligure her
Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Flere søkemuligheter
0
Henter innhold

Man kan si at hotellet ligger i midten, og refererer til stranden på den ene siden og havnen på den andre. Dette betyr at hotellet har en god og strategisk beliggenhet, både når det gjelder restauranter, shopping og byens andre tilbud. Samt kan du dra på mange flotte utflukter til fantastiske steder som Portofino, Rapallo, Chiavari og Cinque Terre National Park.

Ristorante Antico Cedro

Det er navnet på hotellets restaurant som åpner 1/7. Elegant atmosfære og god mat er det du vil kunne nyte her samt er maten tradisjonell og karakteristisk for området. Til god mat kan du velge en god vin fra hotellets velfylte vinkjeller. Her serveres frokosten, og siden restauranten er åpen for publikum, kan det være lurt å bestille bord i god tid.

Aperitiffen eller en god italiensk kaffe finner du på Cafè Antico Cedro, hvor du har store vinduer som vender mot grøntområdet. Eller du kan gå til en av de mange fine spisestedene og utendørs serveringer i sentrum.

Les mer om Mediterraneo Emotional Hotel & SPA

Sol, vann og massasje

I sentrum finner du en fin liten strand og som gjest på Mediterraneo Emotional Hotel & SPA har du tilgang til den private strand 900 meter unna (mot avgift). 2 solsenger og 1 parasol og felles omkledningsrom er inkludert i prisen på rommet i perioden 1/9 til 30/9. I andre perioder betales dette som et gebyr på stedet.

Hvis du vil ha massasje eller annen behandling, får du muligheten på Benessere & SPA med innendørsbasseng, avslapningsrom, behandlingsrom, badstue og tyrkisk bad med aromaterapi og Kneipp-produkter. Her er det åpent mellom kl. 10:00 - 12:30 og 15:30 - 19:30. Det er gratis tilgang, du betaler bare for eventuelle behandlinger. For utendørsaktiviteter er det mulighet for tennis ca. 300 meter unna samt minigolf. 5 km unna finner du golf. Sykkel og scooterutleie finner du bare ca. 500 m fra hotellet og seiling samt dykking ca. 100 m unna.

Hyggelige og komfortable rom

Det finnes forskjellige romtyper å velge mellom. Dobbeltrom (Basic) er ca. 9-11 m² og ligger i stuen eller i første etasje på den nye avdelingen av bygningen. Disse rommene er i farger av salvie og blå.
Dobbeltrom (Basic) har alle dusj.
Dobbeltrom (Classic) er ca. 12-14 m² og kan ligge i alle etasjer. Rommene er innredet i typiske Genova farger.
Dobbeltrom (Basic) har alle dusj.
Dobbeltrom (Superior) er ca. 18 m² og er spredt over tre forskjellige etasjer, mot hagen eller parken. Rommene har dusj.
Suitene er mellom 25 og 31 m² og ligger i den historiske delen av bygningen, de er spredt over forskjellige etasjer, hvorav noen er i første etasje. De står overfor hagen eller parken og har dusj eller badekar.

Alle de 35 rommene har aircondition, Wi-Fi, minibar, safe, TV og bad med dusj/badekar, toalettartikler, badekåpe, tøfler og hårføner.

OBS. Enkeltrom (Basic) er et dobbeltrom for én person, og som dobbeltrom (Basic) har dette rommet en fransk seng på 140x190 cm. Noen av dobbeltrommene (Classic), (Superior) og Suitene har balkong/terrasse, men vi kan ikke garantere dette på forhånd.

Sjul teksten
 
 
search map