Hotell i Santa Margherita Ligure i Liguria

Hotel Tigullio et de Milan

Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Noen vil hevde at det kan være vanskelig å finne et fint Middelhavs-hotell, som ikke er slitt i kantene. Dette er absolutt ikke tilfelle på Hotel Tigullio et de Milan, som er renovert og holdt i lyse, innbydende farger. Hotellet har en svært romantisk look.

Hotel Tigullio et de Milan er bare ca. 150 m fra den hyggelige promenaden, fergeleiet med båt til Portofino, byens handlegater og stasjonen hvor du kan ta toget til Camogli, Sestri Levante og nasjonalparken Cinque Terre. Fra gaten går du noen skritt ned for å komme til resepsjonen. Her finner du informasjon om området, lounge, leserom, internet point og en heis (og et lite treningssenter på sitt nabohotell Jolanda ca. 100 m unna, som har samme eier). Hotellet har en avtale med et nærliggende parkeringshus (ca. 100 m). Bemerk at Viale Rainusso, navnet på gaten som hotellet ligger på, kan være litt trafikkert i sommermånedene.

Les mer om Hotel Tigullio et de Milan

Det finnes en restaurant på stedet hvor man kan spise a la carte - og i tillegg finnes det en mengde restauranter (spesielt fiskerestaurantene) i Santa Margherita. Frokostbuffeen er tilgjengelig og kan tas innendørs eller (i sommermånedene, når været tillater det) ute på den flotte terrassen. På taket finner du en innbydende solterrasse med solsenger og parasoller til gjestenes disposisjon.

Dobbeltrom
Alle rom har wi-fi, satellitt-TV (LCD), minibar, aircondition, safe og bad med toalett, hårføner og badekar eller dusj.

Les om rommene på Hotel Tigullio et de Milan

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map