Hotell i Santa Margherita Ligure i Liguria

Hotel Regina Elena

Hotellets egen strand Takterrasse med basseng og panoramautsikt over havet Basseng med havutsikt Vakre rom
Legg til som favoritt
 
Henter innhold

Bo direkte ved vannet og kun ca. 500 meter fra sentrum av den meget stemningsfulle byen Santa Margherita Ligure. Hotellet ligger på den meget yndige strekningen mellom Santa Margherita og Portofino, der det er en fin promenade.

Lett adgang til strand

Denne delen av Liguria er mest kjent for sine vakre naturscenarier og fasjonable atmosfære - mer enn sandstrender. Men likevel har hotellet sin egen private strand foran bygget på andre side av veien. Fra hotellet kommer du via en viadukt direkte ned på standen, slik at du slipper å krysse veien. Stranden består av en blanding av sand og småstein. På stranden finner du solsenger, parasoller og badehåndklær - alt kan leies på dagsbasis. Men du kan selvsagt alltid ta deg en dukkert uten å måtte betale tillegg for det. Du kan også spise i hotellets restaurant som ligger på stranden - eller bare nyte en forfriskning i strandbaren. Og det er naturligvis Wi-Fi på stranden. Dette høres ut som en ferie med stor F.

Hopp i bassenget oppe på taket

På toppen av hotellet kan du døse bort dagene på fellesterrassen med havutsikt og nyte bassenget, som også har boblebad-funksjon. Og utsikten langs kysten i retning Sestri Levante og Cinque Terre er ikke mindre enn formidabel.

Spis godt

Også på selve hotellet finner du en bar og en restaurant. Her kan du velge å spise à la carte eller en fast meny til en fast pris. Restauranten byr på frokost som serveres som buffét. Hoteller har over 80 rom og stiller med gode fasiliteter som heis, Wi-Fi, et lite treningssenter og en liten lekeplass. Mot et tillegg kan du benytte deg av parkering eller garasje.

Les mer om Hotel Regina Elena

Ta del i alle slags aktiviteter

På hotellet er det dessuten mulig å leie sykler og scooter. Vil du spille tennis eller minigolf er dette mulig ca. 1 km derfra. Hesteridning og golf (hotellets gjester får rabatt på green-fee til Rapallos golfbane) finner du ca. 6 km fra hotellet.


Information during 2020:
- Whirpool on the roof closed
- children pool at the beach closed
- no animation foreseen
- no table tennis and children playground at the beach available

Les om rommene på Hotel Regina Elena

Sjul teksten
 

Søk priser og
bestill opphold

Søk priser og
bestill reise

Kun opphold
+Fly & opphold
Nyhet
Loading
Voksne
Barn
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
Rom / leilighet 1
Alder på barn på hjemreisetidspunktet
 
search map